V sobotu znovu společně na tribunách

Oproti poslednímu domácímu zápasu došlo ke změně v podmínkách bezinfekčnosti.

V sobotu znovu společně na tribunách

Národní týmy v těchto dnech čekají závěrečné zápasy aktuálního reprezentačního srazu. O víkendu si ale hlavní slovo vezme znovu klubový fotbal. To platí bez rozdílu také pro tuzemskou FORTUNA:LIGU, která bude pokračovat svým patnáctým kolem. Jisté tak je současně i to, že po předposledním listopadovém víkendu bude mít výrazná většina týmů za sebou polovinu porce soutěžních zápasů. Nikoliv ovšem Bohemians, kterým chybí odehrát duel s Karvinou.

Pro svěřence trenéra Luďka Klusáčka ale svým způsobem bude nadcházející ligové utkání speciální. Poprvé od úvodu října se totiž v rámci nejvyšší soutěže představí v Ďolíčku, a to proti Českým Budějovicím. Čekání bylo opravdu dlouhé a už se nemůžeme dočkat až znovu vypukne domácí zápas v tradičně vynikající atmosféře, ve kterém se Bohemians poženou za úspěchem. U toho ale nemůžete chybět ani vy, fanoušci Bohemky. V boji o vítězství vás budeme potřebovat!

Pro pohodlnější zážitek si již teď můžete vstupenky pořídit v předprodeji a hlavně levněji. Na hlavní tribunu pořídíte lístek za 230 Kč a do ostatních sektorů za 150 Kč. V pár krocích zakoupíte vstupenky kliknutím na odkaz níže.

>>> Vstupenky na utkání Bohemians - České Budějovice <<<

Při vstupu na stadion bude, stejně jako při předchozích zápasech, nutné prokazovat bezinfekčnost. Oproti poslednímu domácímu utkání se ale podmínky změnily. V sobotu se tak na stadion dostanete po předložení jednoho z následujících dokumentů:

• Potvrzení od certifikované laboratoře či zdravotnického zařízení o absolvování PCR testu s negativním výsledkem ne starším než 72 hodin od data a času zahájení zápasu.

• Potvrzení od certifikované laboratoře či zdravotnického zařízení o absolvování rychlého antigenního testu (RAT) s negativním výsledkem ne starším než 24 hodin od data a času zahájení zápasu.

• Doklad od certifikované laboratoře či zdravotnického centra o prodělání nemoci COVID-19 v předchozích 180 dnech, pokud již uplynula doba povinné izolace.

• Národní certifikát o provedené vakcinaci očkování, přičemž uplynulo nejméně 14 dní od dokončeného očkovacího schématu.