Podmínky bezinfekčnosti v sobotu v Ďolíčku

Pozítří naposledy na fotbal i s testem, od pondělí se podmínky změní.

Podmínky bezinfekčnosti v sobotu v Ďolíčku

V posledních dnech probíhají v médiích různé informace o podmínkách prokazování bezinfekčnosti a změnách jejich platnosti. Z toho důvodu radši připomínáme pravidla, která budou v sobotu 20. listopadu platit pro naše domácí utkání v Ďolíčku proti Dynamu České Budějovice. Aby informace nezapadly ve změti dalších vět, raději jim věnujeme ještě tento samostatný článek.

BEZINFEKČNOST 20/11
• Potvrzení od certifikované laboratoře či zdravotnického zařízení o absolvování PCR testu s negativním výsledkem ne starším než 72 hodin od data a času zahájení zápasu.
• Potvrzení od certifikované laboratoře či zdravotnického zařízení o absolvování rychlého antigenního testu (RAT) s negativním výsledkem ne starším než 24 hodin od data a času zahájení zápasu.
• Doklad od certifikované laboratoře či zdravotnického centra o prodělání nemoci COVID-19 v předchozích 180 dnech, pokud již uplynula doba povinné izolace.
• Národní certifikát o provedené vakcinaci očkování, přičemž uplynulo nejméně 14 dní od dokončeného očkovacího schématu.

Zjednodušeně řečeno v sobotu můžete naposledy do Ďolíčku jen s testem, pokud nejste očkovaní či jste nemoc neprodělali v předchozích 180 dnech. Od pondělí 22. listopadu se pravidla změní a na naše utkání v Plzni už nebude negativní test pro vstup stačit.