Nordic Telecom má výhody pro fanoušky Bohemky

Hlavní partner klubu nabízí internet i digitální televizi.

Nordic Telecom má výhody pro fanoušky Bohemky

Letos je jedním z našich hlavních partnerů Nordic Telecom. Česká telekomunikační společnost, kterou se severem pojí hodnoty společenské zodpovědnosti a férovosti. Líbí se nám její ambice přinášet svým otevřeným a vstřícným přístupem k zákazníkovi fair play také do světa telekomunikací. A protože chceme, aby partnerství s naším klubem mělo výhody i pro naše fanoušky, přichází Nordic Telecom s akční nabídkou jen pro vás.

O co se jedná? Internet N+ na doma a vychytaná digitální televize na první měsíc zdarma!

NAVÍC
• Trvalá sleva 50 nebo 100 Kč měsíčně na internet (podle zvoleného tarifu)
• Trvalá sleva 50 Kč měsíčně na Nordic TV (pokud si objednáte internet i TV)

Obě služby jsou bez závazku a vše si tak můžete jednoduše nezávazně vyzkoušet. Stačí zavolat na tel.: 790 909 990 a zmínit, že máte akční nabídku KLOKANod Bohemians Praha 1905.

SPOLEHLIVÝ PARTNER

Nordic Telecom jako jeden z našich hlavních sponzorů mimo jiné financuje také rozvoj našich mládežnických týmů a samozřejmě poskytuje internet i pro naše zázemí. Prostě připojení, které šlape jako hodinky. Ryze česká společnost vyrostla ze znalosti lokálních poskytovatelů internetu a usiluje o vytvoření alternativy k velkým operátorům. Ještě důležitější je pro ni ale férový a vstřícný přístup k zákazníkům. Všechny Nordic služby jsou bez závazku a datových limitů. Více se dozvíte ZDE.