Sektor Bohemians v Plzni uzavřen

Zakoupené vstupenky můžete vrátit ve fanshopu.

Sektor Bohemians v Plzni uzavřen

Česká republika dnes vstoupila do nouzového stavu a nastavená opatření se výrazně dotýkají také sportovních akcí a prvoligových zápasů. Na tuto skutečnost zareagovala i Ligová fotbalová asociace, která upravila Protokol opatření, jímž se řídí kluby FORTUNA:LIGY při organizování utkání. Z této aktualizace vyplynulo zrušení povinnosti otevřít sektor hostů a uvolnit do něj minimálně 5 % kapacity. FC Viktoria Plzeň se rozhodla této možnosti využít a fanoušky Bohemians do sektoru hostů nevpustí.

Plně chápeme a respektujeme rozhodnutí domácího klubu, jelikož povolená kapacita 1000 diváků nepostačí ani k uspokojení vlastních permanentkářů a klubových partnerů. Bohemka bude při nejbližších domácích zápasech postupovat stejně. Sektor hostů na zápasy s Karvinou a Jabloncem v Ďolíčku také neotevřeme. Prioritou pro nás bude uspokojení maximálního možného množství našich permanentkářů a klubových partnerů, kde tato povinnost vyplývá ze smluvního plnění.

VRÁCENÍ VSTUPENEK DO PLZNĚ
V minulých dnech probíhal ve fanshopu v Ďolíčku a u Sektoru 1905 prodej vstupenek na zítřejší utkání ve Štruncových sadech. Kdo takovou vstupenku pořídil, má nyní nárok ji vrátit ve fanshopu a získá zpět peníze. Vstupenky můžete vracet do pátku 3. prosince v otevírací době fanshopu, případně při návštěvě zápasu s Karvinou (1. 12.) nebo s Jabloncem (5. 12.). Dnes má fanshop otevřeno o hodinu déle do 16 hodin. Pokud vám otevírací doba fanshopu nevyhovuje, můžete si domluvit individuální vrácení na martin.kurka@bohemians1905.cz.