Béčko nakonec v Přešticích prohrálo

Klokani dvakrát vedli, ale na západě Čech prohráli.

Béčko nakonec v Přešticích prohrálo

Už v úvodu si šanci vypracoval domácí tým, avšak střelu zastavilo břevno branky Klokanů. Vzápětí se vyznamenal Kořének, když zneškodnil nebezpečnou střelu Šmídla. Zahrozili také Klokani. Ke střele ze střední vzdálenosti napřáhl Zeman, ale přízemní technickou střelu brankář Přeštic vyrazil. Po následném rohovém kopu pálil Koutský, avšak i v tomto případě si domácí gólman ještě udržel čisté konto. To se mu nepovedlo o chvilku později. Le prostrčil balon do uličky Musilovi, který přesnou střelou na zadní tyč poslal Bohemku do vedení.

Domácí se dočkali srovnání. V souboji získali míč na polovině hřiště a Kraml trefou k levé tyči srovnal krok. Remízovým stavem skončil i první poločas.

Po pauze utekl obráncům Hlinák a jeho zpětnou přihrávku si srazil do vlastní branky vracející se obránce Böhm.

Ve skvělém světle se později ukázal Kořének, jenž nejprve skvěle vytěsnil střelu Šmídla z přímého kopu. Na druhé straně se proháčkoval s balonem Zeman, ale pálil jen těsně nad branku. Výborný zákrok znovu vytáhl Kořének, když reflexivně nohou vykopl ránu zpoza šestnáctky.

Přeštice přeci jen srovnaly. Na zadní tyči se prosadil Mudra. Utkání spělo k remíze, ale dvě minuty před koncem se po skrumáži před brankou Bohemky trefil Pecháček, čímž rozhodl o vítězství Přeštic.