Vstupenky na Jablonec jsou k dispozici

Lhůta pro permanentkáře trvá do sobotního poledne.

Vstupenky na Jablonec jsou k dispozici

Při snížené kapacitě na 1000 diváků mají možnost zdarma získat vstupenku na nedělní duel s Jabloncem permanentkáři. Na Ticketportalu se pomocí čísla vaší permanentky přihlásíte a zdarma si vyzvednete volnou vstupenku. Tento krok je nutný, abychom předem věděli, kolik fanoušků do Ďolíčku přijde. Počet vydaných permanentek totiž převyšuje povolenou kapacitu a neradi bychom někomu zavřeli bránu před nosem.

Vstupenky na utkání jsou stále k dispozici. Lhůta pro výměnu trvá až do dne zápasu. Svou vstupenku zdarma si tak můžete vyzvednout do sobotních 12:00 ZDE.

Poté ve 12:01 bude systém překlopen na placené vstupenky. Pokud permanentkář tuto lhůtu zmešká, nebude už možné uplatnit vstupenku zdarma. Placené vstupenky budou dostupné pro všechny fanoušky za předprodejovou cenu 250 Kč. Pokladny v Ďolíčku otevřeny nebudou.

VSTUPENKY Z PŘEDPRODEJE
V předprodeji bylo prodáno pouze minimum vstupenek, proto se klub rozhodl nechat je v platnosti.

BEZINFEKČNOST
Na utkání mohou přijít pouze očkovaní a lidé, kteří prodělali COVID-19 maximálně před 180 dny. Děti do 12 let bezinfekčnost neprokazují. Osobám od 12 do 18 let postačí ke vstupu na stadion předložit potvrzení od certifikované laboratoře či zdravotnického zařízení o absolvování PCR testu s negativním výsledkem ne starším než 72 hodin od data a času zahájení zápasu. Druhou variantou je předložení dokladu od certifikované laboratoře či zdravotnického centra o prodělání nemoci COVID-19 v předchozích 180 dnech, pokud již uplynula doba povinné izolace.

Všechny ostatní informace a platná pravidla pro návštěvu zápasu s Jabloncem v rámci nouzového stavu najdete v TOMTO ČLÁNKU.