Béčko po famózním obratu zvítězilo v Písku

Tři góly nastřílel Farkaš a trefili se také Zeman s Matějem Kadlecem.

Béčko po famózním obratu zvítězilo v Písku

Hned v úvodu vypálil zpoza šestnáctky Zeman a brankář Písku míč jen vyrazil, včas dobíhal Farkaš, který balon dorazil a Bohemka rychle vedla. Záhy převedli Klokani krásnou akci. Mareš pěkným pasem našel vpravo Farkaše, jenž centrem oslovil Zemana a útočník Bohemky s přehledem uklidil balon do sítě.

Ozvali se i domácí a po rychlé kombinaci na hranici šestnáctky se prosadil Koreš. Brzy mohlo být srovnáno, ale Kalousek trefil pouze levou tyč a z dorážky zakončil mimo branku. Domácí tým se nakonec vyrovnávací branky dočkal. Střelcem byl znovu Koreš. První poločas tak skončil remízou.

Po přestávce dokonce Písek skóre otočil. Z rohu velkého vápna vypálil přímo do šibenice Kalousek. Záhy utekl s míčem Bílý a svůj samostatný únik zakončil přesnou střelou k bližší tyči, čímž navýšil vedení Písku.

Klokani se nevzdávali a bojovali o snížení. Toho i dosáhli, když z levé strany odcentroval Zeman a Farkaš chladnokrevně svým druhým gólem v zápase přiblížil Klokany na rozdíl jediné branky.

Ve vlastní one man show proměnil duel v jeho závěru právě středopolař Bohemians. Po přesném pasu Zemana si Farkaš zpracoval balon do úniku a pět minut před koncem dokonal hattrick. 

To ale nebylo v podání Zelenobílých vše. Jen o malou chvilku později rozehráli standardní situaci nakrátko. Zeman odcentroval z pravé strany a Kadlec výborně umístěnou hlavičkou dokonal obrat Klokanů.