Podzim zakončí Bohemka proti Pardubicím

Od středy si můžete zajistit vstup na poslední letošní utkání.

Podzim zakončí Bohemka proti Pardubicím

Na závěr podzimní části čeká Klokany poslední ligové utkání. V něm se, i tak trochu symbolicky, v Ďolíčku utkají dva domácí týmy. Soupeřem totiž budou Pardubice. Tentokrát budou ale formálně domácími Bohemians.

KAPACITA
Utkání v Ďolíčku smí navštívit maximálně 1000 diváků. Sektor pro hosty zůstane zavřený. Klub využije celou povolenou kapacitu pro maximální možné uspokojení vlastních fanoušků, zejména permanentkářů.

SEKTORY A VSTUPY
Všichni diváci musí být usazeni, z čehož vyplývá, že i při tomto utkání bude uzavřen sektor B. Otevřená nebude ani protilehlá tribuna (sektor C). Permanentkáři ze sektorů B a C budou mít možnost navštívit hlavní tribunu. Ke vstupu do Ďolíčku bude sloužit pouze hlavní vchod 1 z Vršovické ulice. Permanentka pro vstup nebude platná! Bránou projdete pouze se vstupenkou.

STANDARDNÍ PERMANENTKY
Všichni permanentkáři budou mít možnost přes Ticketportal uplatnit nárok na vstupenku zdarma do vyčerpání povolené kapacity. Vzhledem k počtu vydaných permanentek víme, že nemůžeme uspokojit 100 % z nich. Bude zde tedy platit princip „kdo dřív přijde, ten dřív bere“. Permanentkáři z tribuny A nebudou mít možnost rezervovat své vlastní sedadlo, ale mohou ho při utkání využít. Nebude obsazeno nikým jiným. Jde jen o technickou záležitost. Aby kód permanentky byl platný, musí být v systému permanentka vydána = sedadlo obsazeno. Pravidla jsou následující:
• Permanentkáři ze sektoru A – V systému si vyberete libovolnou volnou vstupenku a při utkání můžete obsadit buď místo z permanentky, nebo zvolené místo ze vstupenky.
• Permanentkáři ze sektoru B – V systému si vyberete libovolnou volnou vstupenku a při utkání můžete obsadit místo ze vstupenky, případně jiné volné místo, které nebude původně obsazené permanentkou A.
• Permanentkáři ze sektoru C - V systému si vyberete libovolnou volnou vstupenku a při utkání můžete obsadit místo ze vstupenky, případně jiné volné místo, které nebude původně obsazené permanentkou A.

>>> VÝMĚNU PROVEĎ ZDE <<<

LHŮTA NA VÝMĚNU
Výměnu permanentky za vstupenku lze učinit až do pátku 17. prosince do 12:00. Ve 12:01 budou případné nevyužité vstupenky přesunuty do volného prodeje pro ostatní fanoušky, a to za klasickou cenu v předprodeji (230 Kč). Pokud se během pátečního dne vstupenky nevyprodají, zůstanou v prodeji i v sobotu, ale už za cenu 250 Kč.

VIP PERMANENTKY
Majitelé permanentek VIP budou klubem osloveni individuálně e-mailem. Prosíme o kontrolu Vašich e-mailových schránek. VIP permanentku není nutné měnit za vstupenku. Vchodem do Ďolíčku pro vás bude výhradně lávka z parkoviště přes Botič. Nechoďte prosím hlavním vchodem. Případnou neúčast sdělte odpovědí na zmíněný e-mail. Uvolníte tím místo pro dalšího fanouška.

BEZINFEKČNOST
Na utkání mohou přijít pouze očkovaní a lidé, kteří prodělali COVID-19 maximálně před 180 dny. Děti do 12 let bezinfekčnost neprokazují. Osobám od 12 do 18 let postačí ke vstupu na stadion předložit potvrzení od certifikované laboratoře či zdravotnického zařízení o absolvování PCR testu s negativním výsledkem ne starším než 72 hodin od data a času zahájení zápasu. Druhou variantou je předložení dokladu od certifikované laboratoře či zdravotnického centra o prodělání nemoci COVID-19 v předchozích 180 dnech, pokud již uplynula doba povinné izolace.

ZÁKAZ PRODEJE ALKOHOLICKÝCH NÁPOJŮ
V platnosti zůstávají i vládní nařízení, což v tomto případě znamená, že nesmí nabízet žádné alkoholické nápoje. Pivo si tak v Ďolíčku nezakoupíte, ani ve VIP nebude k dispozici. Nealkoholické pivo je povolené.