Vstupenky na Pardubice jsou k dispozici

Lhůta pro permanentkáře trvá do pátečních 12 hodin. 

Vstupenky na Pardubice jsou k dispozici

Držitelé permanentek mají při snížené kapacitě na 1000 diváků možnost zdarma získat vstupenku na sobotní duel s Pardubicemi. Na Ticketportalu se pomocí čísla vaší permanentky přihlásíte a zdarma si vyzvednete volnou vstupenku. Tento krok je nutný, abychom předem věděli, kolik fanoušků do Ďolíčku přijde. Počet vydaných permanentek převyšuje povolenou kapacitu.

Vstupenky na utkání jsou stále k dispozici. Lhůta pro výměnu trvá do pátečních 12 hodin. Svou vstupenku zdarma si můžete vyzvednout ZDE.

Poté ve 12:01 bude systém překlopen na placené vstupenky. Pokud permanentkář tuto lhůtu zmešká, nebude už možné uplatnit vstupenku zdarma. Placené vstupenky budou dostupné během pátku pro všechny fanoušky za předprodejovou cenu 230 Kč. Pokud i po pátečním předprodeji zůstanou vstupenky k dispozici, volný prodej bude pokračovat i v sobotu, ovšem už za 250 Kč. Pokladny se v Ďolíčku neotevřou.

BEZINFEKČNOST
Na utkání mohou přijít pouze očkovaní a lidé, kteří prodělali COVID-19 maximálně před 180 dny. Děti do 12 let bezinfekčnost neprokazují. Osobám od 12 do 18 let postačí ke vstupu na stadion předložit potvrzení od certifikované laboratoře či zdravotnického zařízení o absolvování PCR testu s negativním výsledkem ne starším než 72 hodin od data a času zahájení zápasu. Druhou variantou je předložení dokladu od certifikované laboratoře či zdravotnického centra o prodělání nemoci COVID-19 v předchozích 180 dnech, pokud již uplynula doba povinné izolace.