Necid: Darovat šest bodů je prostě špatně

Utkání s Pardubicemi okomentoval Tomáš Necid.

Necid: Darovat šest bodů je prostě špatně

Porážku s Pardubicemi ohodnotil střelec jediné branky Tomáš Necid. Zkušený útočník mluvil i o dalších šancích a zápasech s Východočechy.

Znovu jsme proti Pardubicím měli herně navrch, ale přesto prohráli...
Abych byl touto cestou slušný, tak jsme fakt hodně naštvaní. Ale samozřejmě pravá slova se pohybují jinde. Prioritou pro nás byl zisk tří bodů, ale nepovedlo se nám to. To je prostě špatně. Oba zápasy si jsou strašně podobné, ba možná i stejné. My hrajeme, ale oni se dostanou do jednoho protiútoku a dají gól. Můžeme mít převahu, držet míč, ale stejně nám to je k ničemu. Darovali jsme jim šest bodů, což je úplně nejhorší.

Ve druhém poločase jsme se zvedli. Co probíhalo v kabině?
Prohrávali jsme a chtěli nepříznivý vývoj zvrátit na vlastní stranu. Z ojedinělého protiútoku ale naopak padl druhý gól Pardubic. Věřil jsem v náš zvrat až do konce zápasu, protože šancí bylo několik. Stejně tak i standardních situací, ale bohužel jsme je nevyužili.

Sám jsi hned dvakrát nastřelil břevno...
Dosty (Martin Dostál - pozn. red.) pěkně cpal míč před branku, mě míč trefil někam do oblasti pasu a blbě se pak odrazil. Sám tomu nemůžu uvěřit, že se to odrazí takhle. Brankář Pardubic mě poté ještě jednou vychytal v závěru, když jsem hlavičkoval křížem.

Bohemians - Pardubice 1:2 (0:1)
Bohemians - Pardubice 1:2 (0:1)
Bylo hlavním cílem výhru prostě ukopat, než se, zvlášť na složitém terénu, pokoušet o kombinační výstavbu hry?
Chtěli jsme tři body jakýmkoliv způsobem urvat. Je těžké něco vymýšlet. V zápase bylo ale i několik hezkých kombinací, kterých se dalo využít ku prospěchu. Štve nás to.

Ještě v prvním poločase jsi dal gól, který nakonec nebyl uznán. Věděl jsi hned, že jde o situaci, kdy se situace jako ofsajdová posuzuje, ačkoliv se jako poslední dotkl míče hráč Pardubic?
Roman Květ mi přihrával, ale míč se nějak odrazil zpátky a dostal se ke mně. Já se soustředil hlavně na zakončení. Pak už rozhodoval sudí a nemělo cenu se ani nějak rozčilovat, či radovat.