Zimní příprava v domácích i zahraničních podmínkách

V lednu se Bohemians vypraví na soustředění do Turecka.

Zimní příprava v domácích i zahraničních podmínkách

Hlavní část vánočních svátků pomalu pominula. Po štědrovečerní nadílce bude následovat už "jen" tradiční zakončení končícího roku a přivítání toho nového. Hned po úvodním víkendu roku 2022 se Bohemians vrátí ke společnému tréninku, a to v pondělí 3. ledna.

Zimní přípravu tradičně začnou Klokani v domácích podmínkách. Po úvodním týdnu tréninků zahájí o víkendu letošní ročník Zimní Tipsport ligy proti B týmu pražské Sparty. Další dvě utkání skupiny A odehrají svěřenci trenéra Luďka Klusáčka hned ve středu (12. ledna) a v sobotu (15. ledna). Od pondělí pak absolvují ještě několik tréninků v tuzemských podmínkách.

Poté se Bohemians vypraví na herní soustředění do Turecka. V tamních podmínkách je po dobu deseti dní v plánu odehrát celkem tři zápasy. V jednání jsou zápasy s rakouskými Wolfsbergerem, Austrií Vídeň a bulharským klubem Levski Sofia. O přesných termínech zápasů budeme informovat v průběhu ledna. V Turecku tak Bohemians odehrají i generálku na jarní část FORTUNA:LIGY.

Ze zahraničního kempu Klokani přiletí zpět do České republiky v závěru ledna. Na začátku nejkratšího měsíce v roce se Zelenobílí už budou v domácích podmínkách standardně chystat na první ligové utkání, které je čeká o první únorovém víkendu v Teplicích.

ZÁPASY BOHEMIANS V ZIMNÍ PŘÍPRAVĚ
08/01 •
AC Sparta Praha B - Bohemians Praha 1905 (10:30, Xaverov - Zimní Tipsport liga)
12/01 • FK Dukla Praha - Bohemians Praha 1905 (10:30, Xaverov - Zimní Tipsport liga)
15/01 • FK Jablonec - Bohemians Praha 1905 (10:30, Xaverov - Zimní Tipsport liga)
21/01 • Levski Sofia - Bohemians Praha 1905 (Turecko)*
24/01 • Austria Vídeň - Bohemians Praha 1905 (Turecko)*
27/01 • Wolfberger AC - Bohemians Praha 1905 (Turecko)*

*Přesné termíny zápasů na soustředění v Turecku budou upřesněny později.