Do Bohemians přichází Daniel Mareček

Třiadvacetiletý záložník přestupuje do Ďolíčku ze Slovácka.

Do Bohemians přichází Daniel Mareček

Zimní příprava začíná hráčům Bohemians v pondělí 3. ledna. V kabině se poprvé potkají také s Danielem Marečkem. Mladý záložník přestupuje do Bohemky ze Slovácka, aktuálně čtvrtého celku FORTUNA:LIGY.

Mareček je odchovancem pražské Sparty, rok 2018 strávil na hostování ve Vlašimi a v únoru 2020 přestoupil právě do Uherského Hradiště. Na svém kontě má Daniel také téměř tři desítky startů za mládežnické reprezentace od kategorie U16 po kategorii U20.

Po dvou letech mění Městský fotbalový stadion Miroslava Valenty za Ďolíček. "Do Ďolíčku se moc těším, těším se na skvělou atmosféru a fanoušky. Navíc bydlím v Úvalech, takže to mám kousek a na tréninky do Uhříněvsi ještě blíž," řekl k přestupu Daniel Mareček.

K přestupu řekl pár slov také Viktor Kolář, šéf fotbalové sekce agentury Sport Invest, která hráče zastupuje: "Daniel Mareček se řadil mezi zimní transferové priority Bohemians, všem zúčastněným stranám bych rád poděkoval za férové a konstruktivní jednání. Dan je poctivý, kondičně i silově skvěle připravený fotbalista, který ideálně pasuje do herního stylu Bohemians i dlouhodobé klubové strategie. Vršovičtí v něm získávají také charakterově výborného hráče, který může v dohledné době plnit roli jednoho z lídrů."

Jeho přestup ze Slovácka bude administrativně dotažen v příštích hodinách. V Bohemians podepsal smlouvu na tři roky do 31.12.2024. Nastupovat bude se svým oblíbeným číslem 17.

Dany, vítáme Tě v Ďolíčku a přejeme, ať se Ti daří!