Tipsport liga pokračuje dalším zápasem

Ve středečním utkání bude soupeřem druholigová Dukla.

Tipsport liga pokračuje dalším zápasem

Druhý lednový týden přinesl v Ďolíčku další novinky. Kádr Klokanů posílili Antonín Křapka s Denisem Granečným. Duo nováčků v pondělí nastoupilo do tréninku. Fanoušci budou mít brzo šanci je vidět i v utkání, neboť další duel v Zimní Tipsport lize čeká Klokany už ve středu. Dopoledne se v Horních Počernicích svěřenci trenéra Luďka Klusáčka utkají s pražskou Duklou. Ta má v tomto ročníku zimního turnaje na kontě jedno vítězství, když v sobotu přestřílela Jablonec (3:2).

Ve druhé nejvyšší soutěži patří Dukle po podzimní části osmé místo s vyrovnaným skóre 21:21. Daleko k postupovým příčkám ale svěřenci trenéra Bohuslava Pilného rozhodně nemají. Na třetí místo, které zaručuje postup do baráže, je ztráta pouze čtyřbodová. Po povedeném vstupu do soutěže, kdy první porážka přišla až v sedmém kole, se tým z Julisky trápil a během října a listopadu zvítězil už pouze dvakrát. Oba týmy se v rámci přípravného zápasu utkaly už v říjnové reprezentační přestávce. Úspěšnější v přestřelce byla nakonec Dukla, která v sedmigólovém duelu nakonec vyhrála (4:3).

Pro zimní přípravu rozšířilo kádr Dukly trio z B týmu Uhlíř, Matoušek a Hodek. K týmu se připojil brankář Michal Reichl. Skončil naopak šikovný záložník Mohamed Doumbia. První profesionální smlouvu podepsal Jiří Hrubeš, který vstřelil vítězný gól v říjnovém přípravném utkání.

První trénink Klokanů v roce 2022
První trénink Klokanů v roce 2022
Druhé utkání skupiny A odehrají Klokani ve středu od 10:30 hodin a umělé trávě v Horních Počernicích. Kapacita areálu je stanovena na 500 diváků. Vstupné je 60 Kč. O průběhu utkání budeme informovat na sociálních sítích.

Pro vstup do areálu bude potřeba prokázat bezinfekčnost. Tuto povinnost nemají pouze děti do 12 let. Doložit bezinfekčnost lze následovně:

• Dokladem od certifikované laboratoře či zdravotnického centra o prodělání nemoci COVID-19 v předchozích 180 dnech, pokud již uplynula doba povinné izolace.

• Národním certifikátem o provedené vakcinaci očkování, přičemž uplynulo nejméně 14 dní od dokončeného očkovacího schématu.

• V případě, že jste podstoupili již první dávku vakcíny, ale nemáte očkování dokončené, bude možné se prokázat potvrzením od certifikované laboratoře či zdravotnického zařízení o absolvování PCR testu s negativním výsledkem ne starším než 72 hodin od data a času zahájení zápasu.

• Osoby ve věku 12 - 18 let nemusejí být očkovaní, ale pro vstup na stadion můžou využít dvou možností prokázání bezinfekčnosti. Buďto předložit potvrzení od certifikované laboratoře či zdravotnického zařízení o absolvování PCR testu s negativním výsledkem ne starším než 72 hodin od data a času zahájení zápasu. Druhou variantou je předložení dokladu od certifikované laboratoře či zdravotnického centra o prodělání nemoci COVID-19 v předchozích 180 dnech, pokud již uplynula doba povinné izolace.