Hašek a Nazarov podepsali smlouvy

Do druhé ligy má namířeno Pavel Osmančík.

Hašek a Nazarov podepsali smlouvy

Během tureckého soustředění řešilo sportovní vedení Bohemians také přestupové záležitosti. V Bohemce budou působit Dominik Hašek a Evgenii Nazarov. Oba s Klokany trénují prakticky od startu zimní přípravy. Dominik od úplného začátku, Evgenii se připojil o dva dny později na zkoušku. Ta se teď změnila v přestup. Pavel Osmančík se naopak smí připojit do tréninku s Viktorií Žižkov, kde by mohl v jarní části sezony sbírat další cenné zkušenosti.

Třiadvacetiletý Dominik Hašek může nastoupit na pozici stopera i na kraji obranné řady, zejména vpravo. Prošel mládeží FC Hradec Králové a na svém kontě má také prvoligové starty. V dresu Mladé Boleslavi zasáhl do zápasů FORTUNA:LIGY pětkrát a nepoznal v nich hořkost porážky. Jeho tým v těchto zápasech uhrál bilanci 3-2-0. Do Bohemky si s sebou Haška z Chrudimi vzal Jaroslav Veselý. Během podzimní části naskočil Dominik do 14 zápasů druhé nejvyšší soutěže, jednou se prosadil i střelecky. Do Ďolíčku přichází vytáhlý obránce na půlroční hostování. Klokani však mají na jeho pokračování opci. Pokud se v zelenobílém dresu prosadí, v létě k nám přestoupí za předem domluvených podmínek.

Ruský stoper Evgenii Nazarov je o rok starší. Kromě středního obránce nastupuje také jako defenzivní záložník. Zkušenosti má i z ruské reprezentace do jednadvaceti let. Naposledy byl hráčem Krasnodaru, kde nastupoval spíše za rezervní tým. V české lize už také hrál. V letech 2019 a 2020 stihl 18 zápasů za Teplice. Paradoxně se zapsal mezi střelce Bohemky. To, když si 27. května 2020 srazil do vlastní branky centr Jakuba Podaného z pravé strany. Běžela 64. minuta a pro Klokany to byl už třetí gól. Utkání nakonec skončilo 4:0 pro Bohemku, na sestřih a statistiky tohoto zápasu se můžete podívat ZDE. Diváci však Nazarova v Ďolíčku hrát neviděli, zmíněný zápas se kvůli koronaviru hrál bez nich. Evgenii přichází jako volný hráč, u Botiče podepsal smlouvu na jeden rok.

Oba hráče v Bohemce vítáme a samozřejmě přejeme, ať se jim v našem dresu daří!