Kamil Vacek na cestě do Pardubic

Zkušený záložník se zapojí do tréninku na východě Čech.

Kamil Vacek na cestě do Pardubic

Na začátku zimní přípravy Bohemka prodloužila Kamilovi Vackovi dovolenou a zároveň mu umožnila hledání nového angažmá. Po několika týdnech je téměř jisté, kam povedou další fotbalové kroky čtyřiatřicetiletého držitele dvou ligových titulů s pražskou Spartou. Rodák z Ústí nad Orlicí míři do východních Čech. Měl by se zapojit do tréninku v FK Pardubice, kluby mezi sebou ladí podmínky Kamilova přestupu. Vzhledem k azylu Pardubic v Ďolíčku se pro Kamila nezmění domácí zápasové prostředí.

Kamil Vacek kromě zmíněné Sparty a Bohemky nastupoval v Česku ještě za Olomouc a Mladou Boleslav. Zahraniční angažmá okusil v Německu, Itálii, Polsku, Izraeli a Dánsku. Právě z Dánska přišel do Ďolíčku, kde od té doby odehrál 63 ligových zápasů, skóroval v nich šestkrát.

I když v minulých dnech média řešila způsob jeho konce v Bohemians, jednání o Kamilově budoucnosti v týmu probíhala už v průběhu podzimu. Nechceme však toto téma zbytečně přiživovat. Naopak v tuto chvíli je na místě, abychom Kamilovi za jeho práci v dresu Bohemky upřímně poděkovali. V novém působišti mu přejeme ještě spoustu dalších zápasů a fotbalové radosti.

Kamile, díky. Ať se ti v Pardubicích daří!