Vstupenky do Edenu v prodeji

Ve fanshopu v Ďolíčku zakoupíte vstupenky na Vršovické derby.

Vstupenky do Edenu v prodeji

V neděli 20. února se hraje další Vršovické derby. Tentokrát v Edenu. Utkání dvou tradičních rivalů, které od sebe dělí jen dvě tramvajové zastávky, je vždy i divácky velmi atraktivní. Díky uvolnění mimořádných opatření se na tribuny po dlouhé době smí vrátit diváci ve větším počtu, konkrétně to je 1000 plus polovina kapacity zbývajících sedadel. S tím souvisí i uvolnění vstupenek do sektoru hostů.

Od Slavie jsme obdrželi 500 vstupenek do kotle Bohemky, které jsou od dnešního dne v prodeji v našem fanshopu v Ďolíčku. Koupit si je můžete dnes v čase 13:30-18:00 a zítra od 10:00 do 15:00 (12:30-13:30 má fanshop pauzu). Případný prodej zbylých vstupenek do našeho sektoru v den utkání je v řešení. Slavia své pokladny otevírat nebude, společně s DFB řeší klub možnost prodeje u stadionu Slavie po vlastní ose. Vstupenka stojí 320 Kč a platba je možná pouze v hotovosti.

Všem fanouškům ale doporučujeme využít možnost předprodeje v Ďolíčku, pokud vám to časové možnosti a vzdálenost dovolí. Případně zkuste oslovit zelenobílé kamarády, kteří by vám vstupenku v předprodeji do pátečních 15:00 mohli pořídit.

Vršovické derby má výkop v neděli v 18:00. V přímém přenosu můžete utkání sledovat na O2 TV Sport či textově na Onlajnech ZDE.