Antonín Vaníček se vrací do Vršovic

Ofenzivního záložníka si předčasně stahujeme z hostování v Jablonci.

Antonín Vaníček se vrací do Vršovic

V pátek po obědě se v Ďolíčku objevil Antonín Vaníček. Nepřišel se ale podívat jen na návštěvu, řešil se jeho návrat do Bohemky. Sportovní úsek klubu se tímto krokem rozhodl zareagovat na rozrůstající se marodku a posílit ofenzivu. Včera totiž podstoupil operaci kolene Tomáš Necid, který bude chybět celé jaro. Zraněný je také Jan Chramosta. Jeho návrat na hřiště se očekává za 4-6 týdnů.

Antonín Vaníček od začátku sezony hostoval v Jablonci, se kterým si zahrál také Evropskou konferenční ligu. Opačným směrem v létě zamířil útočník Jan Chramosta. "Tonda si chtěl vyzkoušet angažmá v klubu hrajícím evropské poháry. To se mu splnilo, ale jeho herní vytížení bylo malé. Z tohoto důvodu projevil zájem o návrat do Bohemky. Chtěl bych touto cestou jabloneckému klubu poděkovat, že jednání o jeho návratu proběhlo vstřícně a pro Bohemku úspěšně," řekl k návratu Vaníčka sportovní ředitel Miroslav Držmíšek.

Součástí ukončení není návrat Jana Chramosty do Jablonce. Momentálně zraněný útočník zůstává v Bohemce a během několika týdnů by se měl opět vrátit na hřiště.

Tondovo obvyklé číslo 22 v současné chvíli nosí Jakub Fulnek, proto v jarní části uvidíme Tondu na hřišti s číslem 98.

Vítáme tě zpátky v Ďolíčku, ať se ti daří!