Béčko nakonec s Domažlicemi prohrálo

Klokani dvakrát vedli, ale v závěru dvakrát inkasovali a prohráli.

Béčko nakonec s Domažlicemi prohrálo

Branku B týmu proti Domažlicím hájil Kořének. V obranné trojic byli vedle sebe Filip Dostál, Patrik Vala a Adam Kadlec. Střed hřiště patřil tradičně Farkašovi s Marešem, před nimiž byl ještě Fulnek. Pozice halfbeků obsadili Denis Vala s Lehovcem. Trenér Slezák pak do útoku poslal Marhoula se Sochorem.

Už po několika minutách se Klokani radovali. V hloubi pole si převzal míč Farkaš, nádherným pasem ho přenesl sprintujícímu Denisu Valovi ideálně do pohybu. Obránce Bohemky si balon okamžitě předkopl dopředu, přesnou finální přihrávkou našel Marhoula, který se před Limberským dostal k zakončení a zblízka se nemýlil.

Vedení Klokanů nemuselo být jen jednobrankové. Fulnek předběhl Uzlíka, ale nakonec nestihl zakončit, protože těsně před ním dokázal sebrat balon vyběhnuvší gólman Brych.

Náskok nakonec vydržel Zelenobílým jen deset minut. Černý si navedl míč ze strany ke středu branky, narazil si ho s Dvořákem a prostřelil Kořénka. První poločas skončil nakonec remízou.

Zkraje druhého poločasu si Zelenobílí vzali vedení zpět. Denis Vala pronikl do šestnáctky, zasekl si míč a krásnou střelou na zadní tyč se postaral i o druhou branku Bohemians. Tentokrát si s vyrovnáním hosté pospíšili. Míč na pravé straně Klokanů získal Daniel Černý a prostřelil Kořénka.

Po pauze byli aktivnější Bohemians. Na centr od rohového praporku si nejvýše vyskočil Matěj Kadlec, avšak jeho hlavičku skryl v náruči brankář Domažlic. Tentýž hráč Bohemky záhy křižným pasem vybídl do šance Lehovce, avšak rychlý obránce pálil nad branku.

Deset minut před koncem se poprvé do vedení dostali hosté. Centr od rohového praporku nejdříve defenziva Bohemians odvrátila, ale po následném závaru se trefil Teršl.

Bohemka měla příležitost ke srovnání. Do samostatného úniku se řítil Keita, jenže křižnou střelu famózně nohou vyrazil brankář Růžička.

V závěru ještě hosté vedení navýšili. Na konci rychlého protiútoku byl Černý a ránou na zadní tyč přidal čtvrtý gól Domažlic.