Vršovické derby je tady!

Vstupenky budou na místě, utkání můžete sledovat i v televizi.

Vršovické derby je tady!

Je to tady! Vrcholem 22. kola ligy bude dnešní Vršovické derby, které večer uzavře víkendový program zápasů. Pro každého opravdového fanouška Bohemky má zápas proti Slavii zvláštní náboj, hraje se o Vršovice. A přestože favorit utkání je všem jasný, Klokani v Edenu nedají svou kůži lacino. Zápas začíná úderem 18. hodiny, kdy do píšťalky foukne hlavní sudí Jan Machálek.

Vstupenky pro fanoušky Bohemians budou i na místě. Přestože pokladny v Edenu zůstávají zavřené, díky DFB se podařilo jednu pokladnu získat. Vstupenky bude od 16:30 prodávat slečna z tábora od Botiče, tak na ni buďte hodní. Abyste jí práci ulehčili, můžete si připravit hotovost v přesné výši. Cena jedné vstupenky do kotle Bohemky je 320 Kč a platit je možné pouze v hotovosti. Symbolicky 320 vstupenek také zbývá z celkového počtu 500, což je maximální kapacita našeho sektoru pro dnešní zápas.

Pokud chcete na stadion pod Bohdalcem vyrazit společně s dalšími Klokany, doporučujeme připojit se k ostatním na Vršovickém nádraží. Sraz fanoušků je tady v 16:30 a na území červenobílého soupeře se odjíždí spojem OS 2557, který se od perónu vzdálí v 17:09. Do stanice Eden by měl dorazit o 180 vteřin později.

Jestliže vám různé okolnosti nedovolí dorazit na stadion, můžete Klokanům držet palce i u televizní obrazovky. Přímým přenosem šlágr 22. kola vysílá stanice O2 TV Sport. Textově pak lze sledovat průběh utkání také na oblíbené platformě Onlajny.com či nejdůležitější okamžiky v aplikaci Livesport.

Ještě existuje jedna možnost, kde utkání vidět živě. Stream zápasu přenáší také náš klubový partner Fortuna, u kterého si můžete zároveň vsadit. Pravda, na výhru Klokanů je kurz vysoký 14,50, ale jak říkával legendární trenér Tomáš Pospíchal: "Fotbal nemá logiku." Stát se může úplně všechno. Jestliže věříte Klokanům alespoň na bod, čeká na vás kurz 6,10. Domácí jsou jasným favoritem v kurzu 1,25. Všem fanouškům Bohemky Fortuna nabízí i zajímavý bonus 1300 Kč na první sázky. Získejte ho ZDE.

Hlavního rozhodčího Jana Machálka doplní na lajnách asistenti Jan Paták a Tomáš Mokrusch. Chybět nebude ani videorozhodčí Vít Ondráš, jeho asistent Jaroslav Poživil nebo čtvrtý rozhodčí Petr Hocek. Sestavu pro dnešní zápas vám přineseme na sociálních sítích dnes přibližně hodinu před zápasem. Všechny ostatní příspěvky na Facebooku a Twitteru najdete pod hashtagem #SLABOH. Od 70. do 85. minuty zápasu pak bude možné v aplikaci FORTUNA:LIGA zvolit nejlepšího hráče zápasu.

Klokani, držte nám dnes palce, ať jste kdekoliv. BOHEMKA DO TOHO!