Vstupenky na Baník stále v prodeji

Permanentky platí bez nutnosti výměny za vstupenku zdarma.

Vstupenky na Baník stále v prodeji

V sobotním televizním utkání přivítá Bohemka ostravský Baník. Vzhledem k uvolnění opatření se zvýší také povolená kapacita pro tento zápas. Dle nových pravidel smí Bohemka využít 1000 míst k sezení jako dosud a dalších 50 % sedadel v Ďolíčku. Z toho vychází pro utkání s Baníkem kapacita 2346 diváků. Vzhledem k rizikovosti utkání bude předprodej uzavřený pouze pro členy DFB, fanklubů a možnost přikoupit vstupenky pro své kamarády a známé budou mít také všichni permanentkáři. Permanentky na utkání platí tak jako před pandemií. Tedy bez nutnosti vyměnit si vstupenku zdarma. Předprodej probíhá online i v kamenném fanshopu v Ďolíčku.

"K uzavřenému předprodeji jsme přistoupit nechtěli, protože se jedná o první zápas po rozvolnění pravidel. Nechceme fanoušky dál omezovat. Bohužel ale utkání s Baníkem patří k nejrizikovějším v Ďolíčku a existuje oprávněná obava, že v případě volného prodeje by v krátkém čase vstupenky vykoupili příznivci Ostravy. S jejich přítomností na hlavní tribuně by vznikl velký bezpečnostní problém při samotném utkání. Tomu musíme předejít, chceme na hlavní tribuně Bohemáky a vzhledem k možnostem současného Ďolíčku je uzavřený předprodej jediným možným řešením, jak toho docílit," řekl k rozhodnutí klubu bezpečnostní manažer Milan Boubín st.

Každý z držitelů permanentek a průkazů DFB či fanklubu si bude moci zakoupit jednorázově 4 vstupenky. Důležitá je možnost použít kód pouze jednorázově. Při prvním nákupu vstupenek bude kód použit a již nebude platný na další nákup, i když nevyčerpáte možnost 4 vstupenek. Kód se aktivuje samotným zadáním pro vstup do události na stránkách Ticketportal.cz a tím pádem bude evidován jako použitý i v případě, kdy nedokončíte nákup ani jedné vstupenky. Berte toto na vědomí před nákupem, předejdete tak možným nepříjemnostem. V případě volby Přednostní nákup pro permanentkáře je potřeba do kolonky 'Kód permanentky' napsat i ověřovací kód. Bez mezery hned za číslo permanentky, aby v kolonce bylo celkem 14 znaků. Pokud budete mít s nákupem online potíže, obraťte se na help@ticketportal.cz.

• VSTUPENKY BOHEMKA vs. BANÍK ZDE •


Diváci smí obsadit pouze sedadla. Sektory na stání jsou stále zakázané. Proto bude i organizačně Ďolíček upraven, některá místa budou navzájem nepřístupná.

SEKTOR A - VCHOD Č. 1
Pokud máte permanentku nebo si v předprodeji pořídíte vstupenku do sektoru A, do Ďolíčku půjdete hlavním vchodem č. 1. Přístupný pro vás bude jak fanshop, tak stánek s občerstvením na Náměstíčku. Prakticky nic se pro vás nemění.

SEKTOR B - VCHOD Č. 1
Sektor na stání musí zůstat zavřený. Chceme ale dát fanouškům možnost sledovat utkání alespoň z části kotle, kde jsou nainstalovaná sedadla. Za nimi bude prostor oddělen tak, aby zůstal přístupný stánek s občerstvením pod hodinami. Žádáme všechny návštěvníky kotle, aby nekomfortní omezení respektovali a nepokoušeli se dostat za bariéry na svá obvyklá místa. Bohemce by to v důsledku mohlo způsobit velké problémy. Pro držitele permanentek do sektoru B budou také vyhrazena další místa v sektoru A5 v řadách 2-5, protože permanentek do kotle je vydáno více, než je v sektoru B sedadel. Nechceme ale tyto permanentkáře omezovat a nutit je k výměně za vstupenku. Další vstupenky do sektoru B už z toho důvodu v prodeji nebudou. Náměstíčko, WC pod hlavní tribunou, trafačka a fanshop budou dostupné.

SEKTOR C - VCHOD Č. 3

Permanentkáři a držitelé vstupenek do sektoru C u pošty budou bohužel od zbytku stadionu odděleni. Do sektoru se dostanete pouze tradičním vchodem číslo 3 od Dannerova parku. Stánek s občerstvením i toalety budou přístupné přímo z vašeho sektoru. Zbytek stadionu však pro vás bude kvůli oddělení sektoru B neprůchozí. Za toto snížení komfortu se vám předem omlouváme.

SEKTOR D "HOSTÉ" - VCHOD Č. 2

Do sektoru hostů bylo uvolněno 100 % kapacity sedadel, která čítá 97 míst. Distribuce vstupenek bude plně v režii FC Baník Ostrava, v den utkání v prodeji vstupenky nebudou. Zájemci ať kontaktují hostující klub. Vstup do sektoru, občerstvení a WC jsou v tomto případě beze změn.

Pořadatelská služba upozorňuje fanoušky ostravského týmu, že se symboly hostujícího klubu (dres, šála, čepice atd.) nebudou vpuštěni do sektorů A a C a jejich vstupenka bude zneplatněna.

Do uzavřeného prodeje po odečtení všech permanentek a klubových závazků bylo uvolněno 400 vstupenek do sektorů A a C. Cena vstupenky v předprodeji je 150 nebo 230 Kč dle zvoleného sektoru. Zároveň mají permanentkáři, kteří na utkání nepůjdou, možnost za odměnu uvolnit své místo jinému fanouškovi Bohemky. Návod najdete ZDE.