Vstupenky na Baník ve volném prodeji

Před zápasem ceremonie pro Jindřiška a podpora Ukrajině.

Vstupenky na Baník ve volném prodeji

Základní část FORTUNA:LIGY má dnes na svém programu první porci zápasů 23. kola. V 15 hodin jeden z nich zahájí hlavní rozhodčí Petr Hocek v Ďolíčku. Do Vršovic přijede FC Baník Ostrava. Zbylé vstupenky jdou v 9 hodin do volného prodeje na stadionu.

V 9:00 se otevře jedna pokladna u hlavního vchodu. Zde si můžete zakoupit vstupenku ve volném prodeji, nepotřebujete k tomu průkaz DFB ani členství ve fanklubu nebo permanentku. Maximálně smí jedna osoba zakoupit 4 vstupenky. Pokladna bude otevřena do vyprodání vstupenek. Cena vstupenek v den utkání je 170 a 250 Kč. Stále platí upozornění, že se symboly Baníku nebudou fanoušci vpuštěni na hlavní tribunu a jejich vstupenka bude bez náhrady zneplatněna. Sektory A. B a C jsou určené výhradně pro fanoušky Bohemians.

Dnešní zápas je opět vysílán přímým přenosem O2 TV Sport. Tradičně můžete vývoj utkání a nejzajímavější akce sledovat také textově na stránce Onlajny.com a nejdůležitější momenty zápasu vám neuniknou v mobilní aplikaci či na webu Livesport.
Živý stream z utkání vysílá také Fortuna, partner Bohemians. V rámci sledování utkání si můžete na Klokany rovnou vsadit. Favoritem dnešního zápasu je podle bookmakerů ostravský tým. Na čtvrtý mančaft prvoligové tabulky si můžete vsadit v kurzu 2,56. Výhra Bohemky vám udělá nejen radost, ale také může rozšířit vaši případnou sázku v násobku 2,84. Na ukončení zápasu za remízového stavu je vypsán kurz 3,40. Pro fanoušky Bohemky je také připraven od Fortuny speciální bonus. Najdete ho ZDE.

Také Bohemka se po boku dalších organizací a institucí přidá k vyjádření podpory Ukrajině. Hráči k utkání nastoupí ve speciálních tričkách, která následně poputují do aukce. Výtěžek dražby bude prostřednictvím Nadačního fondu Bohemians věnován právě na pomoc Ukrajině.

Všem fanouškům také doporučujeme dorazit na stadion včas. Hráči na plochu v doprovodu rozhodčích dnes vyjdou o něco dříve, abychom stihli předzápasovou ceremonii. V té společně pogratulujeme Josefu Jindřiškovi k překonání několik desítek let starého rekordu Zdeňka Prokeše. Máme připraveného velmi speciálního gratulanta. U toho by žádný Klokan neměl chybět, proto buďte na svých místech na tribunách připraveni ve 14:50.

Jiří Pečenka a Vít Melichar budou na lajnách asistovat hlavnímu rozhodčímu. U videa budou dnes Karel Hrubeš a jeho asistent Pavel Orel. Utkání můžete sledovat také na Facebooku a Twitteru pod hashtagem #BOHOVA. V aplikaci FORTUNA:LIGA můžete od 70. do 85. minuty zápasu hlasovat pro nejlepšího hráče Klokanů.

Vzhůru na Baník. BOHEMKA DO TOHO!