WE STAND WITH UKRAINE!

Bohemka společně s fanoušky pomůže Ukrajině.

WE STAND WITH UKRAINE!

Bohemka vždy zastávala postoj, že Ďolíček má být místem apolitickým. V současné chvíli jsme ovšem svědky situace, která sahá daleko za brány našeho stadionu. Přesahuje hranice Vršovic, Prahy, České republiky i Evropy. Se smutkem v očích sledujeme invazi ruských vojsk na Ukrajině. Vyjádření podpory Ukrajině a jejímu trpícímu lidu je absolutním minimem, co můžeme v této těžké chvíli udělat. Proto se s Nadačním fondem Bohemians přidáváme ke společné pomoci Ukrajině spolu s fanoušky Bohemians. Stejně jako Družstvo fanoušků Bohemians a Sektor 1905 podpoříme sbírku, kterou na pomoc Ukrajině organizuje Paměť národa. Zapojit se můžete několika způsoby i vy.

DRAŽBA NÁSTUPOVÝCH TRIČEK
K sobotnímu utkání s Baníkem Ostrava nastoupila základní sestava Bohemians ve žlutých tričkách s jasným vzkazem WE STAND WITH UKRAINE (překlad: Stojíme při Ukrajině). Deset triček nyní putuje do dražby. Ta bude probíhat na portále Aukro, partnera NF Bohemians. Vyvolávací cena každého trička je 500 Kč. Kde se zastaví, záleží jen na vás. Vítězové dražeb si následně mohou zvolit, zda chtějí tričko podepsat samotným hráčem i celým týmem. Osobní předání od hráče je samozřejmostí. Jedenácté tričko putuje do klubového archivu.

Josef Jindřišek s památečním dresem
Josef Jindřišek s památečním dresem
AUKCE DRESU JOSEFA JINDŘIŠKA

Kapitán Bohemky se zapsal do historie, když ve Vršovickém derby nastoupil k 295. zápasu za Bohemians v první lize. Překonal legendárního Zdeňka Prokeše. Před zápasem s Baníkem dostal od klubu na památku dres s tímto údajem. Krátce po zápase ho ovšem Josef Jindřišek věnoval Nadačnímu fondu Bohemians s přáním, aby byl dres také vydražen a částka poslána na pomoc Ukrajině. Aukce dresu proběhne také na Aukru, vyvolávací cena bude 2.950 Kč.

• AUKCE STARTUJÍ 28. ÚNORA 2022 V 19:05 ZDE •

TRANSPARENTNÍ ÚČET NF BOHEMIANS
Můžete také přispět libovolnou částkou ve prospěch našeho transparentního účtu. Příspěvky na pomoc Ukrajině označte variabilním symbolem 380. Tento VS odpovídá mezinárodní telefonní předvolbě Ukrajiny, aby se snáz pamatoval. Číslo účtu je 123-1598190287/0100. Přispět Nadačnímu fondu Bohemians můžete i neúčelově bez uvedení variabilního symbolu.

KASIČKA VE FANSHOPU
Dalším místem, kde můžete přispět, je fanshop Bohemians. U pokladny najdete od středy 2. března označenou a zapečetěnou pokladničku. I její výtěžek následně vložíme na účet NF Bohemians a pošleme Paměti národa.

DÁRCOVSKÉ NÁRAMKY
Ve spolupráci s naším dodavatelem pracujeme na rychlé výrobě oblíbených silikonových náramků. Ty budou zelenobílé a společně s logem NF Bohemians ponesou stejný vzkaz, jako měli hráči na nástupových tričkách. Cena náramku bude mimořádně vyšší oproti běžným 50 Kč. Za jeden takový náramek zaplatíte rovných 100 Kč. Veškerou tržbu opět věnujeme na pomoc Ukrajině.

Všechny získané finanční prostředky věnujeme do posledního haléře. Výrobní, provozní a distribuční náklady triček, dresu, aukcí i náramků ponese klub.

BOHEMKA, VÍC NEŽ FOTBAL!