V březnu na Moravu a dvakrát doma v Ďolíčku

Klokani v tomto měsíci odehrají celkem tři ligová utkání. 

V březnu na Moravu a dvakrát doma v Ďolíčku

Na začátku týdne dospěl ke svému konci nejkratší měsíc v roce. Od úterý se začínají už psát březnové události. Ve fotbalovém kalendáři vstoupí FORTUNA:LIGA v průběhu následujícího měsíce do druhé poloviny jarní části. Vzhledem k reprezentační přestávce se ligový program bude týkat jen prvních tří březnových víkendů. Bohemka svůj stadion opustí jen jednou, a to o nejbližším víkendu. Poté totiž hrají dvakrát po sobě doma. 

SK Sigma Olomouc - Bohemians Praha 1905, 5. března, 15:00 (Olomouc, Andrův stadion) - první březnová konfrontace čeká Klokany na Hané, kde je doma Sigma Olomouc. Pro svěřence kouče Václava Jílka půjde o druhé domácí utkání v řadě. To první odehráli v neděli proti Teplicím (0:0) a stále se drží v prostřední skupině. Na jedenáctý Zlín mají ovšem pouze jednobodový náskok.

Bohemians Praha 1905 - FK Mladá Boleslav, 12. března, 15:00 (Praha, Ďolíček) - duo domácích zápasů v krátkém sledu zahájí Bohemians proti Mladé Boleslavi. Se Středočechy přijede k Botiči i fanoušky oblíbený trenér Pavel Hoftych. Trenér sestavy desetiletí Bohemians převzal tým z města automobilů po odvolaném Karlu Jarolímovi. Premiéra pro něj neskončila šťastně, neboť o získaný bod z Uherského Hradiště přišla Mladá Boleslav v nastaveném čase, kdy inkasovala rozhodující gól z pokutového kopu.

Bohemians Praha 1905 - 1.FC Slovácko, 19. března, 15:00 (Praha, Ďolíček) - třetím a zároveň posledním březnovým ligovým zápasem Klokanů bude souboj se Slováckem. Účastník evropských pohárů tohoto ročníku na jaře prozatím nenavázal na formu z první poloviny sezony. Tým okolo Vlastimila Daníčka těsně padl se Slavií (0:1) a prohrál i v regionálním derby na stadionu Zlína (0:1). Zisk prvního jarního bodu nastal až díky bezbrankové dohrávce v Ďolíčku s Pardubicemi (0:0). O víkendu se v Uherském Hradišti konečně dočkali. Díky proměněnému pokutovému kopu Jurečky v nastaveném čase Slovácko přetlačilo Mladou Boleslav (2:1).