Vstupenky na zápas v Olomouci ve fanshopu

EDIT: Vstupenky můžete zakoupit i online.

Vstupenky na zápas v Olomouci ve fanshopu

První březnové utkání odehrají Bohemians na Andrově stadionu v Olomouci. K souboji devátého proti čtrnáctému týmu ligové tabulky se svěřenci trenéra Luďka Klusáčka vydají už v pátek. Nezvolí ovšem strastiplnou cestu po D1. Do místa dění sobotního utkání budou cestovat po železnici. Na Hlavním nádraží v Praze nasednou do vlakové soupravy po pátečním předzápasovém tréninku.

Podpořit Bohemku na Hané můžete i vy. Vstupenky do sektoru pro fanoušky hostí jsou v prodeji v kamenné prodejně fanshopu. Jedna vstupenka stojí 150 Kč. Za tuto cenu si lístky můžete pořídit během otevírací doby prodejny. V prodeji budou také v sobotu před utkáním přímo na pokladně Androva stadionu u vstupu do sektoru, ovšem už za 200 Kč.
EDIT: SK Sigma Olomouc má sektory navíc rozdělené na kryté a nekryté. Část našeho sektoru je nekrytá a do té lze koupit na Ticketportalu online i levnější vstupenky za 100 Kč. Do prodeje ve fanshopu nám domácí klub zaslal pouze vstupenky do kryté části. Na místě pak budou za 150 Kč do nekryté a 200 Kč do kryté části sektoru hostů. Krytá a nekrytá část sektoru hostů je průchozí bez omezení.

Také vy můžete pro cestu na Hanou využít železniční trať. Z pražského Hlavního nádraží můžete vyrazit v 10:42 (R889 Slovácký expres) a na hlavní nádraží v Olomouci dorazíte hodinu a půl před utkáním (13:27). Lze využít i pozdější spoj, a to EC 127 Valašský expres, který odjede dvě minuty po 11. hodině. Na olomoucký perón dorazí jen několik minut před 14. hodinou. Na stadion se dostanete buďto pěšky po trase dle vlastního výběru, ale také díky místní hromadné dopravě. Konkrétně přímo od budovy vlakového nádraží lze zvolit linku č. 7. Za necelých deset minut vystoupíte na zastávce Náměstí Hrdinů. Odtud budete pěšky pokračovat po ulici Legionářská a za pár minut dojdete až ke stadionu.