Sbírka pro Ukrajinu pokračuje

Současné příhozy v aukcích a příspěvky na účet se blíží k částce 500.000 Kč.

Sbírka pro Ukrajinu pokračuje

V pondělí večer jsme spustili na Aukru aukce nástupových triček ze sobotního zápasu s Baníkem a také speciálního dresu, který do aukce věnoval Josef Jindřišek. Vaše příhozy jsou možné do pondělního večera 7. března, kdy budou aukce ukončené. Zároveň můžete přispívat také na transparentní účet Nadačního fondu Bohemians. Výtěžek klubové sbírky následně připojíme ke sbírce, kterou organizuje Pamět národa.

DRAŽBA NÁSTUPOVÝCH TRIČEK
K sobotnímu utkání s Baníkem Ostrava nastoupila základní sestava Bohemians ve žlutých tričkách s jasným vzkazem WE STAND WITH UKRAINE (překlad: Stojíme při Ukrajině). Deset triček je nyní v dražbě. Ta probíhá na portále Aukro, partnera NF Bohemians. Vyvolávací cena každého trička byla 500 Kč. Kde se zastaví, záleží jen na vás. Vítězové dražeb si následně mohou zvolit, zda chtějí tričko podepsat samotným hráčem i celým týmem. Osobní předání od hráče je samozřejmostí. Jedenácté tričko putuje do klubového archivu.

AUKCE DRESU JOSEFA JINDŘIŠKA
Kapitán Bohemky se zapsal do historie, když ve Vršovickém derby nastoupil k 295. zápasu za Bohemians v první lize. Překonal legendárního Zdeňka Prokeše. Před zápasem s Baníkem dostal od klubu na památku dres s tímto údajem. Krátce po zápase ho ovšem Josef Jindřišek věnoval Nadačnímu fondu Bohemians s přáním, aby byl dres také vydražen a částka poslána na pomoc Ukrajině. Aukce dresu proběhne také na Aukru, vyvolávací cena byla 2.950 Kč, nyní je na hranici 50.000 Kč.

• AUKCE PROBÍHAJÍ ZDE •

TRANSPARENTNÍ ÚČET NF BOHEMIANS
Můžete také přispět libovolnou částkou ve prospěch našeho transparentního účtu. Příspěvky na pomoc Ukrajině označte variabilním symbolem 380. Tento VS odpovídá mezinárodní telefonní předvolbě Ukrajiny, aby se snáz pamatoval. Číslo účtu je 123-1598190287/0100. Přispět Nadačnímu fondu Bohemians můžete i neúčelově bez uvedení variabilního symbolu. Do této chvíle bylo vybráno 335.000 Kč. Velké díky patří našemu generálnímu partnerovi BARVY A LAKY HOSTIVAŘ, který poslal částku 200.000 Kč.

KASIČKA VE FANSHOPU
Dalším místem, kde můžete přispět, je fanshop Bohemians. U pokladny najdete označenou a zapečetěnou pokladničku. I její výtěžek následně vložíme na účet NF Bohemians a pošleme Paměti národa.

DÁRCOVSKÉ NÁRAMKY
Ve spolupráci s naším dodavatelem pracujeme na rychlé výrobě oblíbených silikonových náramků. Ty budou zelenobílé a společně s logem NF Bohemians ponesou stejný vzkaz, jako měli hráči na nástupových tričkách. Cena náramku bude mimořádně vyšší oproti běžným 50 Kč. Za jeden takový náramek zaplatíte rovných 100 Kč. Veškerou tržbu opět věnujeme na pomoc Ukrajině.

Všechny získané finanční prostředky věnujeme do posledního haléře. Výrobní, provozní a distribuční náklady triček, dresu, aukcí i náramků ponese klub.

BOHEMKA, VÍC NEŽ FOTBAL!