Zápas se Sigmou je tady!

Bohemka dnes odpoledne nastoupí na Andrově stadionu.

Zápas se Sigmou je tady!

Zelenobílá výprava vyrazila na Hanou už včera odpoledne vlakem. Dnes úderem třetí hodiny odpolední nastoupí svěřenci trenéra Klusáčka v Olomouci proti domácí Sigmě. Oba týmy na hřiště přivede hlavní rozhodčí Ondřej Berka, který bude na toto utkání 24. kola FORTUNA:LIGY dohlížet.

Vstupenky do sektoru hostů byly k dispozici v Ďolíčku, kde se jich ovšem prodalo pouze pár kusů. Věříme, že je to způsobené levnější cenou v online prodeji na Ticketportalu a že dnes v Olomouci požene Bohemku za vítězstvím velká podpora fanoušků. Na stadionu budou do našeho sektoru dnes vstupenky v prodeji za 150 Kč do nekryté části a za 200 Kč do kryté. Obě jsou ale navzájem bez problému průchozí, takže se nemusíte bát, že budete od ostatních fans odděleni.

Téměř 300 km dlouhá cesta z Prahy ke stadionu Sigmy podle aktuální dopravní situace zabere přibližně dvě a půl hodiny, když se vydáte po dálnicích D1 a D46 přes Brno a Prostějov. Na cestu doporučujeme aplikaci Waze, která vám v reálném čase ukáže případné komplikace a najde vhodnou objízdnou trasu.

Dnes naše utkání vysílá O2 TV Fotbal. Tradičně můžete vývoj utkání a nejzajímavější akce sledovat také textově na stránce Onlajny.com a nejdůležitější momenty zápasu vám neuniknou v mobilní aplikaci či na webu Livesport.

Živý stream z utkání vysílá také Fortuna, partner Bohemians. V rámci sledování utkání si můžete na Klokany rovnou vsadit. Výhra Bohemky s sebou nese také zajímavý kurz 4,35. Na ukončení zápasu za remízového stavu je vypsán kurz 3,45. Výhru domácích bookmakeři Fortuny vidí v kurzu 1,90. Pro fanoušky Bohemky je také připraven od Fortuny speciální bonus. Najdete ho ZDE.

Asistenty hlavního rozhodčího Berky budou dnes Jaroslav Kubr a Lukáš Machač. Čtvrtým sudím byl nominován Filip Kotala. Na průběh utkání bude dohlížet také VAR Pavel Julínek, kterému bude asistovat Ondřej Cieslar. Utkání můžete sledovat také na Facebooku a Twitteru pod hashtagem #OLOBOH. V aplikaci FORTUNA:LIGA pak můžete od 70. do 85. minuty zápasu hlasovat pro nejlepšího hráče Klokanů.

Vzhůru na Sigmu. BOHEMKA DO TOHO!