Klokani na hostování v jiných klubech

Jarní část zahájily také týmy ve druhé a třetí lize.

Klokani na hostování v jiných klubech

V jarní části budou moci fanoušci vidět v akci hráče Bohemians ve druhé i třetí lize. FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA již má za sebou dvě odehraná kola. Neprofesionální soutěže se rozjely teprve o minulém víkendu. Nyní přinášíme přehled, kde se dozvíte, jak se Klokanům v zápasech dařilo.

Lukáš Musil - mladý záložník si na první start v Jihlavě prozatím musí počkat. První utkání Vysočiny na Dukle bylo odložené a při domácí porážce s Brnem a vítězství nad Ústím chyběl Musil v nominaci.

Vojtěch Novák - člen reprezentačního výběru U20 začal při svém angažmá ve Viktorii Žižkov na lavičce náhradníků a do zápasu v Příbrami zasáhl až na závěrečných patnáct minut. U Litavky nakonec svěřenci trenéra Martina Pulpita padli (1:2). O týden později v domácím derby se Spartou B už Novák vyběhl na hřiště v základní jedenáctce. Odehrál sice celé utkání, ale i on musel smutnit, když v nastaveném čase Sparta rozhodla o svém vítězství.

Marvis Amadin Ogiomade - nigerijský záložník zahájil druhou polovinu sezony v základní sestavě druholigového Ústí nad Labem a v prvním utkání pomohl k zisku bodu proti Líšni (2:2). O víkendu už Arma zvítězila, když odvezla všechny body z Prostějova (2:0). Kmenový hráč Klokanů znovu nechyběl v základní sestavě a hřiště opustil až v samém závěru duelu. Kompletních devadesát minut odehrál i ve středu na hřišti Jihlavy.

Pavel Osmančík - rychlého útočníka využil kouč Martin Pulpit proti Příbrami hned od začátku. Ačkoliv se Osmančík mohl několikrát zapsat mezi střelce, nestalo se tak a Žižkov nakonec padl (1:2). Kvůli nemoci poté Osmančík chyběl v nominaci pro derby s B týmem Sparty.

Jaroslav Sochor - útočník B týmu zamířil na hostování do divizního Meteoru až před minulým víkendem. Do zápasu zasáhl až v jeho průběhu a odehrál přes dvacet minut. Gólově se v utkání neprosadil.

Michal Vrána - záložníkovi ve službách Chrudimi vyšla premiéra na východě Čech skutečně na výbornou. V dohrávce proti Vlašimi jeden gól dal a na další přihrál. V úterním utkání s Třincem získal pro svůj tým penaltu, ovšem viděl také červenou kartu.