Dnes hraje Bohemka doma!

V Ďolíčku na vás čekají dárky od Fortuny a malá autogramiáda.

Dnes hraje Bohemka doma!

Klokani se dnes odpoledne představí podruhé v řadě na domácím hřišti. Hlavní rozhodčí Josef Krejsa zahájí utkání 26. kola FORTUNA:LIGY proti Slovácku ve tři hodiny.

Vstupenky na utkání budou dostupné hodinu před výkopem na pokladnách Ďolíčku. Na hlavní tribunu vyjde jeden lístek na 250 Kč, do sektorů B a C zaplatíte za vstupenku 170 Kč. Stejně jako minulý týden už může přijít až 6300 diváků.

Pokud dnes navštívíte fanshop, máte jedinečnou možnost pořídit si originální hráčské dresy adidas z minulých sezon. Pokud budete mít štěstí, narazíte třeba na dres vašeho oblíbeného hráče. Dnes budete mít také možnost ve fanshopu zakoupit speciální silikonové náramky na podporu Ukrajiny. Veškerý výtěžek Bohemka skrze Nadační fond Bohemians věnuje právě válkou zasažené zemi.

Náš dnešní zápas vysílá přímým přenosem O2 TV na stanici O2 TV Fotbal. Přímo v Ďolíčku nebude chybět ani redaktor Onlajny.com. Právě na tomto serveru můžete sledovat průběh utkání v textové podobě. Nejdůležitější momenty zápasu vám neuniknou v mobilní aplikaci či na webu Livesport.

Zápas můžete živě sledovat také v přenosu Fortuny, partnera Bohemians. Její bookmakeři vidí dnes Bohemku jako vítězný tým v kurzu 3,50. Sázka na hostující tým je možná v kurzu 2,26. Dělbu bodů pak Fortuna vyhodnotí s kurzem 3,25. Pro fanoušky Bohemky je také připraven od Fortuny speciální bonus. Najdete ho ZDE. Vsadit si však dnes můžete i přímo na stadionu. Fortuna má v Ďolíčku novou pobočku, která bude v provozu během domácích zápasů Klokanů. Pokud registraci uděláte přímo v pobočce, dostanete jako dárek unikátní tričko adidas s podpisem vybraného hráče Bohemky. Tím může být třeba Josef Jindřišek nebo David Bartek. Za každou vsazenou stokorunu pak dostanete ještě žeton na pivo zdarma.

Před Fortunou navíc dnes proběhne ještě menší autogramiáda. Podepisovat se budou hráči A-týmu Jiří Bederka a Jan Kovařík. Jejich autogramy můžete ulovit od 14:15 do 14:45 právě na Náměstíčku před novou pobočkou.

V prodeji bude také zápasový magazín Klokan, kde dnes najdete velký rozhovor s členem Společenství legend Bohemians Josefem Vejvodou a jeho plakát. Chybět nebudou ani reportáže ze zápasů A-týmu, béčka a dorostu U19. Magazín zakoupíte za 20 Kč u kamelotů a ve fanshopu.

Asistenty hlavního rozhodčího budou dnes Jakubové Hrabovský a Šimáček. Čtvrtým sudím byl nominován Karel Hanousek. Na průběh utkání bude dohlížet také VAR Pavel Julínek, kterému bude asistovat Matěj Vlček. Utkání můžete sledovat také na Facebooku a Twitteru pod hashtagem #BOHSLO. V aplikaci FORTUNA:LIGA pak můžete od 70. do 85. minuty zápasu hlasovat pro nejlepšího hráče Klokanů.

Vzhůru na Slovácko. BOHEMKA DO TOHO!