Klokani na hostování

Osmančík s Novákem nechyběli v základní sestavě Žižkova. 

Klokani na hostování

O víkendu bylo odehráno další kolo nižších soutěží, v nichž se do akce dostali také kmenoví hráči Bohemians. V jednom utkání byli v akci dokonce tři.

FORTUNA NÁRODNÍ:LIGA

FK Ústí nad Labem - FK Viktoria Žižkov 0:0

Vojtěch Novák - šikovný záložník v sobotním druholigovém utkání nechyběl v základní sestavě Viktorie Žižkov na hřišti Ústí nad Labem. V zápase plném šancí Žižkova se neprosadil a odehrál sedmdesát minut.

Pavel Osmančík - rychlý útočník se po jednozápasové odmlce vrátil přímo do zahajovací jedenáctky kouče Martina Pulpita. Návrat mohl dokonce osladit gólem, jenže v úvodu utkání v samostatném úniku nevyzrál na ústeckého gólmana Plachého. Hrací plochu opustil po sedmdesáti minutách hry.

Marvis Amadin Ogiomade - třetí z kmenových hráčů Bohemians byl na straně domácí Army. Do zápasových statistik se zapsal pouze díky žluté kartě. Jeho tým se v tabulce propadl na jedenácté místo.

MFK Chrudim - SFC Opava 0:0

Michal Vrána - pravonohý rychlík si o víkendu odpykával trest za červenou kartu, kterou viděl v úterní dohrávce na hřišti Třince. Bez jeho pomoci Chrudim v domácím prostředí remizovala bez branek s Opavou.

FC Sellier & Bellot Vlašim - FC Vysočina Jihlava 3:1

Lukáš Musil - odchovanec Klokanů se nedostal mezi nominované kouče Jana Kameníka. Připsal si ale třetí start za B tým Jihlavy v MSFL. V nich se prozatím jednou zapsal mezi střelce, ovšem na první jarní body rezerva Vysočiny zatím čeká.