V Bohemians končí Luděk Klusáček

Hlavní trenér odchází po vzájemné dohodě s klubem.

V Bohemians končí Luděk Klusáček

Začátek nového týdne přináší změnu na lavičce Klokanů. Po sobotní porážce 1:2 se Slováckem se v neděli spolu sešli sportovní ředitel Miroslav Držmíšek a hlavní trenér Luděk Klusáček. Závěrem jejich setkání je společná dohoda o ukončení spolupráce. Tu následně posvětilo také představenstvo klubu a Luděk Klusáček tedy k dnešnímu dni končí jako hlavní trenér Bohemians.

Tým v tuto chvíli přebírá dosavadní asistent Jaroslav Veselý, který se stane hlavním trenérem. Realizační tým zůstává ve stejném složení.

Luděk Klusáček přišel podruhé k týmu 10. října 2019, když se Bohemka nacházela na 11. místě tabulky. S Klokany nakonec skončil na 9. příčce po základní části a ve Skupině o Evropu prošel s Bohemkou přes Slovácko až do finále, kde vystavila stopku Mladá Boleslav. V následující sezoně vedl tým do 33 zápasů, vynechal jen jeden v Českých Budějovicích kvůli koronaviru. Jarní série 12 zápasů bez prohry pomohla Bohemce na konečné 10. místo v ročníku rozšířeném na 18 účastníků.

Celkem odtrénoval po svém návratu na lavičce Klokanů 81 prvoligových zápasů.

Trenérovi bychom chtěli za celý klub ze srdce poděkovat za všechna společná vítězství. Přejeme mu také hodně štěstí do další trenérské kariéry i osobního života.

Luďku, děkujeme!