Předprodej na Liberec startuje

Příští sobotu přijede do Ďolíčku oblíbený soupeř Bohemians.

Předprodej na Liberec startuje

Po březnové porci dvou domácích zápasů si Klokani na další ligový duel v Ďolíčku musí nějakou chvilku počkat. Program nejvyšší soutěže navíc pozastavila reprezentační přestávka. Ta se sice pomalu dere ke konci, ale o víkendu čeká tým okolo Josefa Jindřiška daleký výjezd do Karviné. Do Ďolíčku se vrátí až o druhou dubnovou sobotu, kdy se jim v roli soupeře postaví Liberec. Ten je pro Klokany v domácím prostředí vcelku oblíbeným protivníkem. Všech devět výher Bohemky se totiž uskutečnilo právě v domácím prostředí Klokanů. Vůbec nejsladším bylo to poslední. V květnu minulého roku se konečně na tribuny mohli vrátit fanoušci a Bohemians je uvítali jasným vítězstvím (3:0) nad soupeřem z Podještědí.

Bohemka teď tuto sérii potřebuje potvrdit a získat v boji o záchranu důležité body. K tomu bude potřeba i pomoc svých fanoušků. Permanentky zůstávají tradičně v platnosti. Klasické vstupenky jsou od úterní 10. hodiny v prodeji za klasické předprodejové ceny. Za 230 Kč se dostanete na hlavní tribunu, o osmdesát korun méně poté zaplatíte za lístek do kotle Bohemians, či na protilehlou tribunu C (150 Kč). Zlevněné vstupenky pro držitele průkazů ZTP, osoby starší 70 let a děti do 150 cm je nutné vyzvednout v předprodeji. V den utkání se na pokladnách budou prodávat už jen klasické vstupenky.

• VSTUPENKY BOHEMIANS VS. LIBEREC KOUPÍTE ZDE •

Utkání s Libercem čeká Bohemku v sobotu 9. dubna od 16 hodin. Chybět nebude bohatá nabídka stánků s občerstvením. Přijďte podpořit Bohemku v boji o důležité body v ligovém finiši. Vstupenky můžete zakoupit fyzicky i v otevírací době fanshopu v Ďolíčku.