Klokani dnes hrají v Karviné

Bohemku čeká důležitý souboj s posledním týmem tabulky.

Klokani dnes hrají v Karviné

Ligový kolotoč se včera po reprezentační pauze opět roztočil a dnes přišla řada i na Bohemians. Poprvé pod hlavním trenérem Jaroslavem Veselým nastoupí Klokani od čtyř hodin v Karviné-Ráji proti domácímu MFK. Zápas patří do jízdního řádu 27. kola FORTUNA:LIGY.

Na Bohemku za pouhých 50 Kč! Takový titulek najdete na webu našeho dnešního soupeře. Pokud se tedy vydáte Klokany do Slezska podpořit, u pokladny moc peněz nenecháte. Na hřišti posledního týmu ligy potřebuje Bohemka zvítězit, nůžky bodových rozdílů na chvostu tabulky se s koncem základní části nebezpečně zavírají.

Bohemka porazila Karvinou v posledních dvou zápasech, obě výhry však byly v Ďolíčku. Tak poslední 1. prosince 2021 v dohrávaném odloženém utkání 13. kola. Dva slepené góly Puškáče a Köstla doplnil jednou trefou před koncem Necid, který stanovil podobu konečného skóre na 3:0.

Utkání v Karviné vysílá televizní stanice O2 TV Fotbal, chybět by neměl ani redaktor Onlajny.com a flash momenty zápasu najdete také v aplikaci a na webu Livesportu.

Zápas streamuje také Fortuna. Sázková kancelář je zároveň partnerem našeho klubu. Jak vidí dnešní zápas její bookmakeři? Na domácí Karvinou vypsali kurz 2,85, jen o desetinu menší je kurz na výhru Bohemians. Remízu pak Fortuna vidí v kurzu 3,10. Pro fanoušky Bohemky je také připraven od Fortuny speciální bonus. Najdete ho ZDE.

Oba týmy na hřiště přivede hlavní soudce duelu Petr Hocek. Jeho dnešními asistenty budou Jan Paták a Marek Podaný. Čtvrtý rozhodčí bude Dominik Starý a u videa na průběh dohlédne VAR Ladislav Szikszay a AVAR Václav Štěrba. Utkání můžete sledovat také na Facebooku a Twitteru pod hashtagem #KARBOH. V aplikaci FORTUNA:LIGA pak můžete od 70. do 85. minuty zápasu hlasovat pro nejlepšího hráče Klokanů.

Vzhůru na Karvinou. BOHEMKA DO TOHO!