Hráči na hostování ve druhé lize

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA má za sebou další dvě odehraná kola. 

Hráči na hostování ve druhé lize

Po reprezentační přestávce se znovu vrátila na scénu i druhá nejvyšší soutěž. Ta navíc měla ve středu na programu vložené kolo.

FORTUNA NÁRODNÍ:LIGA

MFK Vyškov - FK Viktoria Žižkov 2:1

Vojtěch Novák - levonohý záložník nastoupil v základní jedenáctce Žižkova a dočkal se své premiérové branky ve druhé lize. Na body to ale nestačilo, protože čtyři minuty před koncem rozhodl vlastní gól Soungoleho o vítězství domácího nováčka.

Pavel Osmančík - mrštný útočník obsadil kraj záložní řady, ale do statistik utkání se nezapsal. Po hodině byl střídán Voltrem.

FK Viktoria Žižkov - Sellier & Bellot Vlašim 1:2

Vojtěch Novák - ve středečním domácím utkání byl Novák znovu v základní jedenáctce. Také tentokrát zůstal Žižkov bez bodového zisku a odchovanec Bohemians na hřišti strávil necelých sedmdesát minut.

Pavel Osmančík - druhý host z Ďolíčku pod Žižkovskou televizní věží ve středu v nominaci trenéra Martina Pulpita chyběl.

FK Ústí nad Labem - AC Sparta Praha B 0:3

Marvis Amadin Ogiomade - nigerijský záložník tentokrát v nominace trenéra Davida Jarolíma nefiguroval.

1.FK Příbram - FK Ústí nad Labem 2:0

Marvis Amadin Ogiomade - další záchranářská bitva se musela obejít bez Ogiomadeho, který do utkání nezasáhl.

MFK Chrudim - 1.SK Prostějov 1:0

Michal Vrána - hbitý křídelník se po odpykaném trestu za červenou kartu vrátil do základní jedenáctky Chrudimi. I tentokrát byl u disciplinárního trestu. Tentokrát získal faul na prostějovském Schusterovi, který se poté poroučel do sprch.

SFC Opava - FC Vysočina Jihlava 1:0

Lukáš Musil - odchovanec Klokanů se zatím neprobojoval mezi vyvolené trenéra Jihlavy. Připsal si další dva zápasy za B tým Jihlavy, v nichž neskóroval.

FK Dukla Praha - FC Vysočina Jihlava 1:2

Lukáš Musil - také v dohrávce sedmnáctého kola druhé nejvyšší soutěže mladý záložník chyběl.