Dnes v Ďolíčku proti Slovanu

Zastavte se ve fanshopu pro novou kolekci k 90. výročí Dannerova stadionu.

Dnes v Ďolíčku proti Slovanu

Bohemians dnes sehrají předposlední domácí utkání v základní části. Poprvé v Ďolíčku pod hlavním trenérem Jaroslavem Veselým nastoupí Klokani od čtyř hodin proti libereckému Slovanu. Zápas patří do programu 28. kola FORTUNA:LIGY.

Vstupenku na utkání dnes pořídíte i na pokladnách stadionu za 170 nebo 250 Kč dle zvoleného sektoru. Kasy se otevřou 60 minut před výkopem, tedy v 15 hodin. V prodeji nebude chybět ani nový magazín Klokan, kde je dnes velký rozhovor s Michalem Beranem. Záložník Bohemky právě v Liberci odstartoval svou prvoligovou kariéru, proto je pro něj dnešní zápas o to atraktivnější. Nechybí ani vzpomínka na slavnostní otevření Dannerova stadionu Bohemians a představení našeho dnešního soupeře.

V Liberci Bohemka v této sezoně prohrála 1:2. Utkání z listopadu 2021 poznamenaly dvě velké chyby rozhodčích, dnes tak mají Klokani svému soupeři co vracet. Na domácí půdě se ale Bohemce proti Liberci daří. Naposledy doma prohrála se Slovanem před šesti lety v dubnu 2016. Od té doby připsali Zelenobílí v pěti zápasech 3 výhry a 2 remízy.

Během poločasové přestávky oslavíme 10 let existence Klokanek z DFK Bohemians 1905. Na hrací ploše se představí zástupkyně všech kategorií. K 90 výročí Ďolíčku najdete ve fanshopu také speciální merch s logem '90'. Ten si můžete objednat i online ZDE. Svou kolekci si k této události připravilo také DFB, které bude mít dnes na Náměstíčku speciální prodejnu. V té mimo kolekce pořídíte také vstupenky na výjezd jara do Českých Budějovic, kam Klokani vyrazí za týden v neděli. Dále zde budou k dispozici také náramky Nadačního fondu Bohemians, jejichž zakoupením podpoříte Ukrajinu. Ale pozor! Kolekce DFB je výhradně v prodeji v režii DFB a v klasickém fanshopu ji nenajdete. Dnes pouze ve stánku na Náměstíčku.

Navštívit oficiální fanshop se dnes vyplatí také kvůli velkým výprodejovým slevám na zboží adidas. Potřebujeme uvolnit místo pro nové zboží, proto si můžete s velkou slevou koupit třeba bundy, mikiny a zápasové trenky. Starší dresy pak pořídíte za bezkonkurenční cenu 500 Kč za dospělý a 400 Kč za dětský. Fanshop otevírá brány společně se stadionem v 15 hodin.

Dnešní zápas Bohemky s Libercem vysílá televizní stanice O2 TV Fotbal, chybět by neměl ani redaktor Onlajny.com a flash momenty zápasu najdete také v aplikaci a na webu Livesportu nebo na klubovém Twitteru pod hashtagem #BOHLIB.

Zápas streamuje také Fortuna. Sázková kancelář je zároveň partnerem našeho klubu. Jak vidí dnešní zápas její bookmakeři? Na výhru domácích vypsali kurz 2,50, na vítězství Liberce 3,25. Remízu pak Fortuna vidí v kurzu 3,00. Pro fanoušky Bohemky je také připraven od Fortuny speciální bonus. Najdete ho ZDE. Vsadit si můžete také přímo v Ďolíčku, kde má Fortuna novou pobočku. Tady za sázku získáte žeton na pivo zdarma nebo možnost vyhrát 5 000 Kč. Při registraci v pobočce pak dostanete originální triko adidas podepsané hráčem Bohemky.

Oba týmy na hřiště přivede hlavní rozhodčí duelu Ondřej Berka. Jeho dnešními asistenty budou Tomáš Mokrusch a Jiří Pečenka. Čtvrtý rozhodčí zápasu bude Vojtěch Opočenský a u videa na průběh dohlédnou VAR Miroslav Zelinka a AVAR Jiří Kříž. Utkání můžete sledovat také na Facebooku a Twitteru pod hashtagem #BOHLIB. V aplikaci FORTUNA:LIGA pak můžete od 70. do 85. minuty zápasu hlasovat pro nejlepšího hráče Klokanů.

Vzhůru na Slovan. BOHEMKA DO TOHO!