Přijďte podpořit Klokany v boji s Hradcem

Dnes v 10 hodin začíná předprodej vstupenek na poslední domácí utkání základní části. 

Přijďte podpořit Klokany v boji s Hradcem

Základní část FORTUNA:LIGY se nezadržitelně chýlí ke svému konci. Po druhém dubnovém víkendu zbývá odehrát poslední dvě kola. Právě to poslední čeká Klokany v domácím prostředí. Netradičně tomu bude ve středu, kdy po Velikonocích do vršovického Ďolíčku přijede letošní prvoligový nováček z Hradce Králové. Utkání bude zahájeno v 18 hodin. Po návratu do nejvyšší soutěže se Hradci daří skutečně nad očekávání, neboť si v nadstavbě zahraje buďto ve Skupině o titul, nebo ve Skupině o umístění.

Oba týmy na sebe narazily v úvodním ligovém kole, kdy utkání skončilo remízou po gólech hradeckého Vašulína a za Bohemians srovnával Puškáč. Druhé soutěžní utkání nastalo ve čtvrtfinále MOL Cupu. V něm měli Klokani dlouho skvěle nakročeno k postupu díky brance střelce Puškáče, ale nakonec Votroci v nastavení srovnali a během třicetiminutového prodloužení obrat dokonali.

Bohemians budou v následujících dvou utkáních bojovat o co nejlepší pozici do Skupiny o záchranu. Přijďte podpořit Klokany v těžkém boji s Votroky a na závěr základní části společně vybojovat tři body. Držitelé permanentek se na utkání tradičně dostanou po předložení své karty. Jednorázové vstupenky jsou od pondělní 10. hodiny v prodeji za klasické předprodejové ceny. Za 230 Kč se dostanete na hlavní tribunu, o osmdesát korun méně poté zaplatíte za lístek do kotle Bohemians, či na protilehlou tribunu C (150 Kč). Zlevněné vstupenky pro držitele průkazů ZTP, osoby starší 70 let a děti do 150 cm je nutné vyzvednout v předprodeji. V den utkání se na pokladnách budou prodávat už jen klasické vstupenky.