Výjezd jara už na velikonoční neděli

Vstupenky si můžete během středečního odpoledne zakoupit ve fanshopu v Ďolíčku.

Výjezd jara už na velikonoční neděli

Klokani se od pondělí chystají na poslední venkovní utkání základní části. To je čeká na jihu Čech, kde je přivítají České Budějovice. Tamní Dynamo bude stále bojovat o udržení se v prostřední skupině, neboť z desáté příčky má na jedenáctý Zlín pouze tříbodový náskok.

Mezi fanoušky Klokanů byl zápas v Českých Budějovicích již při oznámení přesného termínu označen za "vlakový výjezd jara." Vstupenky si můžete zařídit už s předstihem. Během středečního odpoledne, od 14 do 18 hodin, budou v prodeji ve fanshopu. Pokud není ve vašich časových možnostech se dnes do Ďolíčku dopravit, je možné se domluvit s klubovým SLO Martinem Kurkou (tel. +420 773 999 695), který bude součástí nedělní vlakové výpravy. Jedna vstupenka do sektoru pro fanoušky Bohemians stojí 200 Kč. Platba je možná pouze v hotovosti.

Na Boží hod velikonoční se pak výprava Klokanů sejde přesně v 10 hodin na vlakovém nádraží ve Vršovicích, odkud spojem R90713 Vltava vyrazí na jih Čech. Souprava plná fanatiků Bohemians opustí perón v 10:20. Po příjezdu do Českých Budějovic vyrazí Klokani na stadion. Cestou můžete samozřejmě i zavítat okolo Samsonovy kašny na místní náměstí. V jeho prostranství se nachází hned několik restaurací a kaváren. Odtud potkáte cestou na stadion ještě budovu Magistrátu, hokejový stadion letošního extraligového semifinalisty, až dojdete na Střelecký ostrov, kde budou o body bojovat Bohemians.

KLOKANI, POJEĎTE PODPOŘIT BOHEMKU NA JIH ČECH!