Hráči na hostování ve druhé lize

Přinášíme pravidelný přehled o kmenových hráčích Bohemians.

Hráči na hostování ve druhé lize

Druhá liga nabrala zrychlené tempo, a tak má za sebou další dvě odehraná kola. Ke změně došlo u Nováka s Osmančíkem, které už do nedělního duelu vedl nový trenér, když nahradil odvolaného Martina Pulpita.

FORTUNA NÁRODNÍ:LIGA

FK Viktoria Žižkov - FC Zbrojovka Brno 0:3

Vojtěch Novák - šikovný záložník začal pod novým trenérem na lavičce náhradníků. Na hřiště se dostal na závěrečných pětadvacet minut, ovšem porážce s lídrem tabulky nezabránil. 

Pavel Osmančík - také útočník Osmančík sledoval od úvodního hvizdu utkání ze střídačky. Poté si ale užil na hrací ploše o něco víc, když na něj vyběhl okamžitě se startem druhé půle. Připsal si i jednu nebezpečnou střelu, jenže tu vyrazil brankář Berkovec. 

FK Dukla Praha - FK Viktoria Žižkov 3:1

Vojtěch Novák - nástup na hrací plochu k pražskému derby se už neobešel bez odchovance Bohemians. Pro Žižkov se zápas vyvíjel dobře, když se dostal do vedení, ale nakonec ho neudržel a padl. Novák odehrál na Julisce celkem šedesát minut.

Pavel Osmančík - rychlý útočník se vrátil do základní jedenáctky Viktorie, ale ani on nedokázal ovlivnit průběh utkání na Julisce a patnáct minut před koncem duelu hrací plochu nepustil. 

FK Varnsdorf - FK Ústí nad Labem 3:0

Marvis Amadin Ogiomade - nigerijský záložník chyběl v nominaci k utkání ve Varnsdorfu.

FC Zbrojovka Brno - FK Ústí nad Labem 2:1

Marvis Amadin Ogiomade - ani na hřišti aspiranta na postup do nejvyšší soutěže hráč Bohemky neodcestoval se svým týmem. 

SK Líšeň - MFK Chrudim 0:0

Michal Vrána - po týdnu se dostal do akce i východočeský tým a s ním také rychlý záložník Michal Vrána. Ten se mohl zapsat také mezi střelce, ale po půlhodině hry minul branku Líšně. Odehrál celý zápas.

FC Vysočina Jihlava - FK Fotbal Třinec 0:0

Lukáš Musil - mladý ofenzivní univerzál chyběl v nominaci k utkání se soupeřem ze Slezska.

FC Vysočina Jihlava - SK Líšeň 1:0

Lukáš Musil - kmenový hráč Bohemians nefiguroval v nominaci k utkání, které nakonec Jihlava nejtěsnějším rozdílem zvládla.