Bohemka dnes hraje na jihu Čech

Na zápas s Dynamem vyráží fanoušci vlakem z Vršovic.

Bohemka dnes hraje na jihu Čech

Základní část FORTUNA:LIGY dnes napíše předposlední kapitolu. Všechny zápasy 29. kola mají jednotný výkop v 17 hodin. Klokani tou dobou rozehrají svůj zápas v Českých Budějovicích na stadionu domácího Dynama.

Fanoušci Bohemky míří na jih Čech společně vlakem, z Vršovic odjíždí spoj R 90713 Vltava v 10:20. Pokud však vyrazíte po vlastní ose, chybu neuděláte. Hráči v zelenobílých dresech budou v závěru sezony potřebovat podporu svých fanoušků ještě víc. Dynamo je aktuálně desáté a na boj ve skupině o záchranu má zatím náskok pouhých tří bodů před jedenáctým Zlínem.

Na domácí půdě Klokani Dynamo v této sezoně porazili 3:1. Bylo to v 15. kole v listopadu 2021. Branky dávali Keita, Hronek a Koubek. Za hosty tenkrát skóroval Bassey, který ovšem v týmu našeho dnešního soupeře již nepůsobí. Podaří se Bohemce na podzimní výhru navázat i dnes?

Dnešní zápas Bohemky s Libercem vysílá televizní stanice O2 TV Fotbal, chybět by neměl ani redaktor Onlajny.com a flash momenty zápasu najdete také v aplikaci a na webu Livesportu nebo na klubovém Twitteru pod hashtagem #CEBBOH.

Zápas streamuje také Fortuna. Sázková kancelář je zároveň partnerem našeho klubu. Jak vidí dnešní zápas její bookmakeři? Na výhru domácích vypsali kurz 2,07, na vítězství Bohemians 3,85. Remízu pak Fortuna vidí v kurzu 3,33. Pro fanoušky Bohemky je také připraven od Fortuny speciální bonus. Najdete ho ZDE.

Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit Miroslav Zelinka, na čarách mu budou asistovat Marek Podaný a Michal Pfeifer. Čtvrtým rozhodčím byl delegován Tomáš Ulrich. Dnešní zápas se musí obejít bez kontroly videorozhodčího. Utkání můžete sledovat také na Facebooku a Twitteru pod hashtagem #CEBBOH. V aplikaci FORTUNA:LIGA pak můžete od 70. do 85. minuty zápasu hlasovat pro nejlepšího hráče Klokanů.

Vzhůru na Dynamo. BOHEMKA DO TOHO!