Základní část zakončí Bohemka proti Hradci

Uprostřed týdne se v Ďolíčku napíše kapitola třicátého kola FORTUNA:LIGY. 

Základní část zakončí Bohemka proti Hradci

Po Velikonocích, které nabídly předposlední ligové kolo základní části, se na to závěrečné nebude čekat až do dalšího víkendu. Diváci se na fotbalové stadiony vrátí už ve středu a v šest hodin večer budou v sedmi městech rozehrány prvoligové zápasy. Klokani zakončí základní část v domácím prostředí. Soupeřem jim bude největší překvapení probíhajícího ročníku, Hradec Králové. Svěřenci trenéra Miroslava Koubka se drží na šestém místě, ovšem stále ho ještě nemají jisté. I ve středečním utkání budou bojovat o to, aby se udrželi ve Skupině o titul. Případná ztráta a vítězství jejich konkurentů by je sesadilo do Skupiny o umístění.

Votroci se v první polovině tabulky usadili již během podzimní části a na jaře na své úspěšné tažení navázali. V novém roce byli nad jejich síly jen aspiranti na zisk titulu. V Plzni padl tým okolo Jakuba Rady těsně 0:1 a se Slavií v domácím prostředí utrpěl vysokou porážku 1:5. Momentálně je Hradec šest zápasů neporažen. Kvalitní formu potvrdil i o víkendu, když ve svém mladoboleslavském azylu jednoznačně porazil Olomouc (3:0). K silným zbraním Hradce patří standardní situace, z nichž tým z východu Čech skóroval už v jednadvaceti případech. Celkem sedmkrát z penalty, jichž zahrával vůbec nejvíce ze všech ligových týmů.

Asistent trenéra Ivan Hašek se vrátil ještě k utkání na jihu Čech: "Se zápasem v Českých Budějovicích jsme nemohli být spokojení. Báli jsme se hrát směrem do ofenzivy a nebyli jsme nebezpeční. Věřím, že doma tenhle dojem napravíme a budeme si v útočných akcích více věřit."

Hradec před utkáním drží šesté místo: "Hradec se prezentuje jednoduchým stylem hry. V týmu má vysoké hráče, na nichž je hra postavená. My se jim soubojově přinejmenším vyrovnat,v čemž nám můžou pomoci právě naši fanoušci. Bohužel je nemůžeme potěšit výsledky, ale věřím, že společnými silami Hradec porazíme."

Vyloučené nejsou změny v sestavě Bohemians: "Nějaké pochopitelně nastat můžou. Záleží ale na zdravotním stavu jednotlivých hráčů. Druhá věc je, že teď není čas na nějaké zkoušení. Musíme hrát s tím, co nyní považujeme za nejlepší."

Hradec Králové - Bohemians 1:1 (1:0)
Hradec Králové - Bohemians 1:1 (1:0)
Ještě do půlnoci můžete zakoupit vstupenky za výhodnější ceny. Na hlavní tribunu stojí lístek 230 Kč, do kotle a na tribunu C se dostanete za 150 Kč. Ve středu se budou i na internetu prodávat za klasických 250 Kč, respektive 170 Kč.

>>> VSTUPENKY V PRODEJI <<<