Bohemka dnes přivítá Votroky

Ve středu v šest večer zakončí Klokani základní část proti Hradci Králové.

Bohemka dnes přivítá Votroky

Základní část FORTUNA:LIGY dnes zakončí Bohemka doma proti týmu, se kterým celý ročník v 1. kole rozehrála. Do Vršovic přijede aktuálně šestý FC Hradec Králové. Zápas patří do programu 30. kola, které má jednotný výkop na všech stadionech v 18 hodin.

Vstupenku na utkání dnes pořídíte i na pokladnách stadionu za 170 nebo 250 Kč dle zvoleného sektoru. Kasy se otevřou 60 minut před výkopem, tedy v 17 hodin. V prodeji nebude chybět ani nový magazín Klokan, kde je dnes velký rozhovor s hlavním trenérem Jaroslavem Veselým. Nechybí ani představení našeho dnešního soupeře.

První zápas mezi Bohemkou a Hradcem v této sezoně skončil remízou 1:1. Stalo se tak v sobotu 24. července 2021 v prvním kole ligy. Domácí tým šel do vedení zásluhou Vašulína, ve druhé půli ovšem vyrovnal Puškáč. Dnešní soupeři na sebe narazili také ve čtvrtfinále MOL Cupu a výše jmenovaní se také zapsali mezi střelce. Skóre zápasu nejprve v 11. minutě Puškáč otevřel a poslal Bohemians do vedení. V posledních vteřinách nastavení ale sebral Klokanům postup mezi nejlepší čtyři Prekop. Utkání tak šlo do prodloužení, ve kterém se jako jediný prosadil Vašulín a Bohemku čekala velmi hořká cesta domů z Mladé Boleslavi, kde Votroci hrají svá domácí utkání.

Pokud chodíte do Ďolíčku hlavním vchodem z Vršovické ulice, pak věnujte pozornost novému rozdělení vstupů, které má urychlit odbavení fanoušků. Pod článkem najdete také plánek rozdělení vstupů. Pokud máte vstupenku z předprodeje, můžete nově využít i vstup pro permanentkáře a VIP (označen fialově), případně vstup určený pouze pro vstupenky z předprodeje (červený). Kupujete-li vstupenku až na místě, najdete nově pokladny ve vstupu vpravo (žlutý). Kapacitu prodeje jsme však nesnižovali, ve žlutém vstupu budou otevřené dvě pokladny (vlevo i vpravo).

Ve fanshopu stále probíhá výprodej zboží adidas. Potřebujeme uvolnit místo pro nové zboží, proto si můžete s velkou slevou koupit třeba bundy, mikiny a zápasové trenky. Starší dresy pak pořídíte za bezkonkurenční cenu 500 Kč za dospělý a 400 Kč za dětský. Fanshop otevírá brány společně se stadionem v 17 hodin.

Dnešní zápas Bohemky s Hradcem vysílá televizní stanice O2 TV Fotbal, chybět nebude ani redaktor serveru Onlajny.com a flash momenty zápasu najdete také v aplikaci a na webu Livesportu.

Zápas streamuje také Fortuna. Sázková kancelář je zároveň partnerem našeho klubu. Jak vidí dnešní zápas její bookmakeři? Na Klokanů vypsali kurz 2,33, na vítězství Hradce 3,40. Remízu pak Fortuna vidí v kurzu 3,15. Pro fanoušky Bohemky je také připraven od Fortuny speciální bonus. Najdete ho ZDE. Vsadit si můžete také přímo v Ďolíčku, kde má Fortuna novou pobočku. Tady za sázku získáte žeton na pivo zdarma nebo možnost vyhrát 5 000 Kč. Při registraci v pobočce pak navíc dostanete originální triko adidas podepsané hráčem Bohemky.

Hlavním rozhodčím duelu je Josef Krejsa, jeho asistenty budou Lukáš Slavíček a Lukáš Machač. Čtvrtý rozhodčí se jmenuje Tomáš Švagr. Dnes však v Ďolíčku nebude videorozhodčí. Utkání můžete sledovat také na Facebooku a Twitteru pod hashtagem #BOHHKR. V aplikaci FORTUNA:LIGA pak můžete od 70. do 85. minuty zápasu hlasovat pro nejlepšího hráče Klokanů.

Vzhůru na Votroky. BOHEMKA DO TOHO!