Klokani míří na Stínadla

V prvním utkání Skupiny o záchranu budou soupeřem Bohemians domácí Teplice.

Klokani míří na Stínadla

Dnes startuje FINÁLE FORTUNA:LIGY. Klokani zahájí boj ve Skupině o udržení na teplických Stínadlech. Svěřenci trenéra Veselého se postaví žlutomodrým fotbalistům od pěti hodin odpoledne.

Pokud se chystáte Klokany v Teplicích podpořit, můžete si vstupenku do našeho sektoru 39 koupit i v online předprodeji za 150 Kč ZDE. Na místě budou vstupenky v prodeji u sektoru Bohemians od 16 hodin. Teplický stadion je pro fanoušky Bohemky z Prahy pohodlně dostupný. Na sever Čech můžete vyrazit vlakem i autobusem. Vybrali jsme pro vás vhodné spoje.

A) Vlak – rychlík R306 Krušnohor, odjezd z hl. n. v Praze 13:25 – příjezd do Teplic v 15:06.
B) Autobus – ARRIVA CITY, odjezd z nádraží Holešovice ve 14:30 – příjezd do Teplic na hl. nádr. v 15:38.

Pro večerní návrat do Prahy je nejvhodnějším spojem autobus ARRIVA CITY, který z teplického Benešova náměstí odjíždí ve 20:10. V Holešovicích pak budete přesně o hodinu později. Ve 20:50 odjíždí z Teplic do Prahy také rychlík R619 Krušnohor, kterým se dopravíte na hlavní nádraží v Praze ve 22:35.

Autobusové i vlakové nádraží v Teplicích je vzdálené do půl hodiny chůze od stadionu. Ze Stínadel na Benešovo náměstí se dostanete přibližně za 20 minut. Trasu jsme pro fanoušky označili na mapě ZDE.

Do Teplic se Klokani vrací po 11 týdnech. Naposledy se zde představili v prvním jarním kole v sobotu 5. února. Jediný gól domácího Vondráška z prvního poločasu rozhodl o vítězství Sklářů 1:0. To v podzimní části v Ďolíčku to bylo v 6. kole F:L veselejší. Ke dvěma penaltovým zásahům Chramosty přidali po gólu i Krch a Koubek a Klokani zamkli všechny tři body doma v Ďolíčku po výhře 4:2. Góly Teplic dávali Mareš a Fortelný.

Dnešní zápas Bohemky V Teplicích vysílá v hlavním přenosu také televizní stanice O2 TV Sport, chybět by neměl ani redaktor Onlajny.com a flash momenty zápasu najdete také v aplikaci a na webu Livesportu.

Zápas streamuje také Fortuna. Sázková kancelář, která je zároveň partnerem našeho klubu. Jak vidí dnešní zápas její bookmakeři? Na výhru domácích vypsali kurz 2,38, na vítězství Bohemians 3,30. Remízu pak Fortuna vidí v kurzu 3,15. Pro fanoušky Bohemky je také připraven od Fortuny speciální bonus. Najdete ho ZDE.

Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit Miroslav Zelinka, který soudcoval také zmíněný zápas Bohemians – Teplice v Ďolíčku. Na čarách mu budou asistovat Petrové Caletka a Kotalík. Jana Adámková bude čtvrtou rozhodčí. Do akce se na utkání Bohemky vrací také VAR. Tím dnes byl delegován Pavel Franěk, kterému bude k dispozici AVAR Dan Vodrážka.

Utkání můžete sledovat také na Facebooku a Twitteru pod hashtagem #TEPBOH. V aplikaci FORTUNA:LIGA pak můžete od 70. do 85. minuty zápasu hlasovat pro nejlepšího hráče Klokanů.

Vzhůru na Skláře. BOHEMKA DO TOHO!