Nábor s dětským dnem se koná už v polovině května

Na všechny děti se těšíme ve čtvrtek 12. května. 

Nábor s dětským dnem se koná už v polovině května

Letní měsíce se každým dnem blíží víc a víc. Fotbalová hřiště jsou plná malých ratolestí a po prázdninách znovu nastane očekávaný "měsíc náborů." Letos tomu ale bude v Ďolíčku jinak, než obvykle. Tradiční nábor se neuskuteční až v září, ovšem už v polovině května, a to za doprovodu Dětského dne. Konkrétní datum je čtvrtek 12. května.

Samotný program začne v 17 hodin přímo na stadionu v Ďolíčku. Nábor je určený pro všechny kluky a holky ročníků 2017 a starších. Děti nečeká jen sportovní odpoledne, ale můžou se těšit i na hráče z A týmu. Chybět nebude ani klubový maskot Klokan, dárkové předměty a oblíbený skákací hrad. V případě jakýchkoliv dotazů se obracejte na odpovědné osoby. Za pánskou sekci je to šéftrenér přípravek Jakub Švimberský (tel.: 732 583 754). Za ženskou poté Regina Pourová (tel.: 602 294 252). 

Fotbal si budou moci vyzkoušet děti i v případě, pokud nezamíří přímo na nábor. Dále bude možné využít dočasné tetování s malováním na obličej. Z Ďolíčku tak můžete odejít třeba i s vyobrazeným motivem Bohemians.