Velké slevy ve fanshopu

Před novou sezonou potřebujeme vyprázdnit sklad, kupte si zboží adidas s výraznou slevou.

Velké slevy ve fanshopu

Jedna sezona finišuje, druhá se tím pádem blíží. Abychom ve fanshopu udělali místo pro novou kolekci, rozhodli jsme se vyprodat současné zásoby! S velkou slevou si můžete zakoupit značkové zboží od našeho dodavatele adidas. Nechybí ani novinky v nabídce. V tomto článkuVám ty nejzásadnější představíme.

Začneme novinkami, v rámci fanshopu i e-shopu si můžete nově zakoupit dekorativní kobereček v kruhovém provedení se znakem Bohemky. Průměr koberečku je 80 cm a spodní strana je opatřena protiskluzovou úpravou. Tento doplněk si tak doma můžete položit k vaně, nechat u postele či jen tak uprostřed obývacího pokoje. Na první pohled bude jasné, který klub Vaší domácnosti vládne.

Další novinkou je fotbalová sportovní taška adidas. Velká hlavní kapsa pojme veškeré potřebné vybavení na Váš trénink, hladce se do ní vejde i fotbalový míč. Uvnitř velké kapsy je ještě jedna menší, kam uschováte drobnosti. Klíče, peníze nebo telefon tak budete mít v bezpečí. Samozřejmostí je také odepínací spodní dno, které je určené zejména pro kopačky a ostatní obuv. Oddělený prostor zaručí, že si od podrážek neumažete ostatní vybavení. Taška je samozřejmě ozdobena znakem Bohemky, tentokrát našitím v 3D provedení. S nákupem tašky neváhejte, je skladem doslova jen několik kusů.

Ve výprodeji pak najdete spoustu zboží značky adidas. Tady na Vás čekají opravdu velmi výrazné ceny. Pamatujete loňské dresy za 1.599 Kč? Dnes si ho můžete pořídit za 500 Kč! V dětských velikostech ještě o 100 Kč levněji. Ve slevě najdete tréninkové zelené a černé mikiny, zimní bundu, tréninkovou mikinu na zip a bundu na zip. Vše patřičně vyzdobené o znak Bohemians Praha. Zlevnili jsme také zápasové trenky adidas, starší i novější kousky teď pořídíte za cenu 250 Kč. Nejlepší ale bude, když se na kompletní slevovou nabídku na našem e-shopu podíváte sami. Pro zobrazení všech slev klikněte níže.

SLEVOVÁ NABÍDKA ZDE

I nadále můžete prostřednictvím Nadačního fondu Bohemians podpořit Ukrajinu. Speciální náramky s touto tématikou pořídíte online i na prodejně za 100 Kč. Celý výtěžek poskytneme na pomoc válkou zasažené zemi. Náramek objednáte ZDE.
Veškeré zboží najdete také přímo v prodejně. Zastavte se třeba už dnes, pokud jdete Klokanům fandit na utkání proti FK Pardubice. Všichni jste srdečně zváni.