Dnes v Ďolíčku proti Pardubicím

Klokani se postaví soupeři, který jim v sezoně sebral všechny body.

Dnes v Ďolíčku proti Pardubicím

Druhým kolem pokračuje FINÁLE FORTUNA:LIGY. Bohemka dnes doma přivítá FK Pardubice. Soupeře, který hraje svá domácí utkání právě na vršovickém stadionu u Botiče. Utkání začíná v 16 hodin.

Vstupenku na utkání dnes pořídíte i na pokladnách stadionu za 170 nebo 250 Kč dle zvoleného sektoru. Kasy se otevřou 60 minut před výkopem, tedy ve tři odpoledne. V prodeji nebude chybět ani nový magazín Klokan, kde je dnes velký rozhovor s Dominikem Haškem. Dále si připomeneme největší záchranářské úspěchy Klokanů z pera novináře Martina Haška. Nechybí ani představení FK Pardubice a na zadní straně klasicky soupisky obou týmů.

Bohemians mají rozhodně Pardubicím co oplácet. V základní části ligy letos totiž odevzdali Východočechům všech šest bodů. V 5. kole si Klokani vyzkoušeli v Ďolíčku roli "hostujícího" týmu. Na 21. srpna ale nebudou vzpomínat v dobrém. Svému soupeři podlehli 0:3. Šanci na reparát dostali svěřenci trenéra Klusáčka šest dní před Vánoci. Ani v 19. kole to ale nedopadlo dobře, když Tomáš Necid svým gólem v 67. minutě pouze korigoval porážku 1:2.

Pokud chodíte do Ďolíčku hlavním vchodem z Vršovické ulice, pak věnujte pozornost novému rozdělení vstupů, které má urychlit odbavení fanoušků. Pod článkem najdete také plánek rozdělení vstupů. Pokud máte vstupenku z předprodeje, můžete nově využít i vstup pro permanentkáře a VIP (označen fialově), případně vstup určený pouze pro vstupenky z předprodeje (červený). Kupujete-li vstupenku až na místě, najdete nově pokladny ve vstupu vpravo (žlutý). Kapacitu prodeje jsme však nesnižovali, ve žlutém vstupu budou otevřené dvě pokladny (vlevo i vpravo).

Určitě se zastavte také ve fanshopu, kde najdete nový dekorativní kobereček v průměru 80 cm a samozřejmě se znakem Bohemians.Ve fanshopu také probíhá velký výprodej zboží adidas, na které jsme dali velmi výrazné slevy. Dres pořídíte už za 500 Kč, dětský ještě o 100 Kč levněji. Dále najdete ve slevě třeba zápasové trenky, mikiny a bundy na zip a trička.

Před utkáním bude oceněn kapitán Josef Jindřišek za 300 prvoligových zápasů za Bohemku a popřejeme k životnímu jubileu velkému fanouškovi Klokanů a frontmanovi úspěšné kapely Olympic, kterým je Petr Janda. Doražte tedy na tribunu včas a nenechte si ceremonie ujít.

Dnešní zápas Bohemky s Hradcem vysílá televizní stanice O2 TV Fotbal, chybět nebude ani redaktor serveru Onlajny.com a flash momenty zápasu najdete také v aplikaci a na webu Livesportu.

Zápas streamuje také Fortuna. Sázková kancelář je zároveň partnerem našeho klubu. Jak vidí dnešní zápas její bookmakeři? Na výhru Klokanů vypsali kurz 1,95, na vítězství Parduic 3,90. Remízu pak Fortuna vidí v kurzu 3,65. Pro fanoušky Bohemky je také připraven od Fortuny speciální bonus. Najdete ho ZDE. Vsadit si můžete také přímo v Ďolíčku, kde má Fortuna novou pobočku. Tady za sázku získáte žeton na pivo zdarma nebo možnost vyhrát 5 000 Kč. Při registraci v pobočce pak navíc dostanete originální triko adidas podepsané hráčem Bohemky.

Hlavním rozhodčím duelu je Dalibor Černý, jeho asistenty budou Petr Antoníček a Martin Leška. Čtvrtý rozhodčí se jmenuje Michael Kvítek. Na průběh dohlédne také VAR Vít Ondráš a AVAR Matěj Vlček. Utkání můžete sledovat také na Facebooku a Twitteru pod hashtagem #BOHPCE.

V aplikaci FORTUNA:LIGA pak můžete od 70. do 85. minuty zápasu hlasovat pro nejlepšího hráče Klokanů.

Vzhůru na Pardubice. BOHEMKA DO TOHO!