Ďolíček se chystá na Sportovní den DFB

V úterý 3. května se uskuteční již 3. ročník sportovního odpoledne.

Ďolíček se chystá na Sportovní den DFB

V úterý 3. května se v odpoledních až večerních hodinách v Ďolíčku uskuteční Sportovní den Družstva fanoušků Bohemians. Na několik otázek k této události nám odpověděl předseda DFB Martin Kurka.

Martine, představ Sportovní den DFB fanouškům.
Jde o akci, kde se potkají fanoušci fotbalu a Bohemky. Stráví společně odpoledne, dají si něco dobrého k jídlu a pití a kouknou se na miniturnaj týmů DFB, Odboru přátel Slavie a Fanklubu Repre ČR. Cílem projektu je umožnit fanouškům si zahrát na legendárním stadionu a zažít atmosféru Ďolíčku pod umělým osvětlením. Zároveň také oslavíme 90 let existence našeho stadionu.

Kolikátý ročník nás čeká a jak hodnotíš předchozí?
Letos se sportovně s DFB sejdeme v Ďolíčku už potřetí. Předchozí akce byly super a věřím, že do třetice to bude ještě lepší.

2. ročník Sportovního dne DFB
2. ročník Sportovního dne DFB
Proč by měli fanoušci na tribunu přijít?

Aby viděli v akci na trávníku v Ďolíčku i netradiční aktéry. V minulosti se v dresu DFB představili třeba Radek Sňozík, Petr Kunášek, Marek Nikl, Ivan Trojan i kluci z řad aktivních fans ze Sektoru1905. Ti si zkusili, jaké je to stát na opačně straně, tedy přímo na hrací ploše v Ďolíčku. Čestný výkop měli třeba David Bartek s dcerou Vanesskou a vloni Tonda Panenka a Karolko Dobiaš. Na místě bude také merchtruck, kde si budou moci koupit kolekci DFB i Repre ČR. Všechny fanoušky v úterý do Ďolíčku srdečně zvu. Budu moc rád, když se potkáme.

Kdo akci podporuje?

Jak MHMP, tak MČ Praha 10. Dále Nordic Telecom, Pepsi, Krušovice a Kancelář senátorky Renaty Chmelové. A samozřejmě Bohemka. Všem bych chtěl jménem DFB moc poděkovat.

Sportovní den DFB začíná v Ďolíčku v úterý 3. května v 17 hodin. Všichni jste srdečně zváni.