Klokani na hostování ve druhé lize

V závěru druhé ligy přinášíme přehled o kmenových hráčích Bohemians.

Klokani na hostování ve druhé lize

Profesionální soutěže se chýlí ke svému konci. Ve druhé lize zbývají odehrát tři závěrečná kola. O výkonech Klokanů jsme na Virtuálním Ďolíčku naposledy informovali v polovině dubna a v magazínu Klokan při utkání s Pardubicemi jste si mohli přečíst shrnutí dosavadních angažmá jednotlivých hráčů. V tomto článku přinášíme přehled o výkonech Klokanů v posledních čtyřech kolech.

FORTUNA NÁRODNÍ:LIGA

FK Viktoria Žižkov - FK Fotbal Třinec 2:2

Vojtěch Novák - ofenzivní univerzál odehrál celé utkání a dvakrát se dostal ke střele. Do branky si nenašla cestu ani jedna z nich.

Pavel Osmančík - rychlý útočník nechyběl v základní jedenáctce, ale do příležitosti se tentokrát nedostal. Hřiště opustil dvanáct minut po zahájení druhé půle.

MFK Chrudim - FK Viktoria Žižkov 0:0

Michal Vrána - rychlý křídelník nastoupil v domácích barvách od samého začátku, ale do statistik utkání se nezapsal a do druhého poločasu už nenastoupil.

Vojtěch Novák - levonohý záložník v záchranářském duelu odehrál téměř kompletní minutáž, když hřiště opustil v úplném závěru. Do příležitosti se nedostal a když ani jeho centr na zadní tyč domácí přežili, neslavil se gól ani na jedné straně.

Pavel Osmančík - odchovanec Klokanů nastoupil v záložní řadě po pravém boku Nováka. V bitvě se v ofenzivě neprosadil a po sedmdesáti minutách hřiště opustil.

FK Viktoria Žižkov - SFC Opava 2:2

Vojtěch Novák - se svým výkonem mohl být spokojený. Asistencemi se totiž podílel na obou brankách Žižkova. Ani on ale neodvrátil sestup Žižkova do třetí ligy, který se po konečném hvizdu stal skutečností.

Pavel Osmančík - měl už v úvodu šanci v podobě samostatného úniku, ale vychytal ho brankář Digaňa. V závěrečné dvacetiminutovce přepustil své místo na trávníku Voltrovi.

FC Vysočina Jihlava - FK Viktoria Žižkov 4:3

Lukáš Musil - mladý záložník si připsal další minuty ve druhé lize. Tentokrát se na hřiště dostal v samotném závěru, kdy si ale mohl užít se spoluhráči radost z vítězné branky na konečných 4:3.

Vojtěch Novák - také proti Jihlavě odehrál velkou většinu utkání. Hrací plochu opouštěl za srovnaného stavu sedm minut před koncem.

Pavel Osmančík - krátce před poločasovou pauzou se postaral o svůj nejvýraznější okamžik během duelu na Vysočině. Přihrávkou našel Gabriela, který se nemýlil a poslal Viktorku podruhé v utkání do vedení.

FK Varnsdorf - MFK Chrudim 1:2

Michal Vrána - začal se svými spoluhráči výborně, když od samého úvodu hrála Chrudim po vyloučení a přesilovku a brzy také vedla. Do druhého poločasu už Vrána nenastoupil.

FC Vysočina Jihlava - MFK Chrudim 0:1

Lukáš Musil - chyběl v nominaci domácího týmu pro dohrávku 20. kola.

Michal Vrána - přispěl k dalšímu důležitému vítězství Východočechů. Ze hřiště byl stažen po uplynutí hodiny hry.

1.FK Příbram - MFK Chrudim 0:0

Michal Vrána - po dlouhé době nenastoupil v základní jedenáctce a nakonec se na hřiště ani nedostal.

MFK Chrudim - MFK Vyškov 0:0

Michal Vrána - o víkendu si svěřenci trenéra Radka Kronďáka připsali další bezbrankovou remízu. U ní byl i kmenový hráč Klokanů, který nastoupil od začátku. Na bezbrankovém stavu nic nezměnil a v rámci střídání tří hráčů naráz v 63. minutě odešel ze hřiště.

FK Ústí nad Labem - MFK Vyškov 1:1

Marvis Amadin Ogiomade - nigerijský záložník se v dresu Army dostal do hry na závěrečnou půlhodinu za bezbrankového skóre. Nakonec se musel spolu se svými spoluhráči spokojit pouze s bodem.

FC Sellier & Bellot Vlašim - FK Ústí nad Labem 3:0

Marvis Amadin Ogiomade - v tomto utkání se už zařadil do úvodní jedenáctky, ovšem další důvod k radosti již neměl. Arma totiž padla o tři góly a následně došlo k trenérské rošádě. Dosavadního trenéra Davida Jarolíma vystřídal Martin Hašek.

FK Ústí nad Labem - FK Dukla Praha 1:1

Marvis Amadin Ogiomade - kmenový hráč Klokanů nastoupil od první minuty i pod novým trenérem. Proti Dukle nakonec odehrál celé utkání, z něhož Ústí nakonec vydolovalo alespoň bod.

FC MAS Táborsko - FK Ústí nad Labem 3:0

Marvis Amadin Ogiomade - ani na jihu Čech se Arma nepřiblížila záchraně a po inkasování tří branek padla. Ogiomade odehrál celé utkání.

FC MAS Táborsko - FC Vysočina Jihlava 1:1

Lukáš Musil - se nedostal do nominace trenéra Jana Kameníka, ale Jihlava si odvezla alespoň bod.

FC Vysočina Jihlava - 1.SK Prostějov 1:0

Lukáš Musil - pravonohý záložník se konečně dočkal své druholigové premiéry, když odehrál závěrečných patnáct minut. Jeho první start navíc dopadl i týmovým vítězstvím.

AC Sparta Praha B - FC Vysočina Jihlava 1:1

Lukáš Musil - na Strahově si připsal další jednotky minut.