S Bohemians trénuje Martin Hála

Odchovanec Sigmy Olomouc se k týmu připojil dnes.

S Bohemians trénuje Martin Hála

Ve středu 4. května dorazila do tréninkového centra v Uhříněvsi nová tvář. V kabině Klokanů se objevil odchovanec a dlouholetý hráč Sigmy Olomouc Martin Hála. Seznámil se s týmem, převlékl do tréninkového a vyrazil se připravovat individuálně pod dohledem kondičního trenéra Rudolfa Rondzika.

Martin Hála předčasně rozvázal smlouvu na Hané, ta mu skončila k 30. dubnu 2022. "Jsme rádi, že tu Martina máme. Měli jsme o něj zájem už v zimě, ovšem trápilo ho zranění. Od neděle je bez smlouvy, proto se k nám připojil," řekl k příchodu sportovní ředitel Bohemians Miroslav Držmíšek. Tím potvrdil, že Hála přichází jako volný hráč. "V Sigmě mu smlouva skončila, jeho případné působení v Bohemce bude předmětem jednání v příštích dnech. V této sezoně za nás už určitě nenastoupí," dodal.

Letos zasáhl Hála do všech zápasů od 1. do 14. kola FORTUNA:LIGY. Po sedmi odehráných utkáních měl na střeleckém kontě už 6 přesných zásahů. Dostal se i do širší nominace reprezentace. Potom ho však zastavily zdravotní patálie s achilovkou. Naposledy se fanouškům na ligovém trávníku předvedl v plzeňské Doosan Aréně v sobotu 6. listopadu 2021.

V první lize nastoupil celkem do 140 zápasů, z nichž 136 odehrál v dresu Sigmy. Další čtyři utkání přidal v Uherském Hradišti. Vyzkoušel si také angažmá v Nitře a Českých Budějovicích. Na svém kontě má také desítky zápasů za mládežnické výběry ČR.

Martin Hála s Bohemians trénuje. O jeho dalším působení budeme informovat později.