Další zápas už dnes na zlínské Letné

Bohemku čeká třetí utkání ve Skupině o záchranu.

Další zápas už dnes na zlínské Letné

Klokanům dnes začíná anglický týden. FINÁLE FORTUNA:LIGY je v polovině a Bohemians míří na zlínskou Letnou. Tedy přesně řečeno zamířili. Rychlík Slovácký expres R895 se zelenobílou posádkou vyrazil z Nádraží Vršovice už včera odpoledne v 16:34. Zápas na hřišti Fastavu začíná dnes v 16 hodin.

Do Zlína se z Prahy dostanete i několika dopoledními spoji tak, abyste výkop utkání v klidu stihli. Jejich přehled najdete ZDE. Vstupenky do sektoru Bohemky budou v prodeji na místě od 15:00 za jednotnou cenu 100 Kč.

Pokud v letošní sezoně existuje soupeř, se kterým Bohemka boduje, je to právě Zlín. V podzimní části jsme přivezli z Moravy tři body za výhru 3:1 v 7. kole a stejný počet bodů zapsali Zelenobílí do tabulky i v únoru za hubenou výhru 1:0. Jediný gól zápasu vstřelil hned v úvodních minutách Hronek. Smutnou pravdou je, že to byla zatím jediná výhra Bohemians v roce 2022. Od té doby do tabulky přibylo pouze šest dalších bodů.

Dnešní zápas Bohemky ve Zlíně vysílá v televizní stanice O2 TV Fotbal, chybět by neměl ani redaktor Onlajny.com a flash momenty zápasu najdete také v aplikaci a na webu Livesportu.

Zápas streamuje také Fortuna. Sázková kancelář, která je zároveň partnerem našeho klubu. Jak vidí dnešní zápas její bookmakeři? Na výhru domácích vypsali kurz 2,08, na vítězství Bohemians 3,65. Remízu pak Fortuna vidí v kurzu 3,50. Pro fanoušky Bohemky je také připraven od Fortuny speciální bonus. Najdete ho ZDE.

Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit Zbyněk Proske. Na čarách mu budou asistovat Ivo Nádvorník a Radek Kotík. Jako rezervní čtvrtý rozhodčí byl delegován Filip Kotala. U monitoru dohlédne na regulérnost zápasu VAR Tomáš Klíma. Asistovat mu bude AVAR Pavel Franěk.

Utkání můžete sledovat také na Facebooku a Twitteru pod hashtagem #ZLNBOH. V aplikaci FORTUNA:LIGA pak můžete od 70. do 85. minuty zápasu hlasovat pro nejlepšího hráče Klokanů.

Vzhůru na Ševce. BOHEMKA DO TOHO!