Bohemka nadělovala ve Zlíně

Všech pět branek padlo v prvním poločase.

Bohemka nadělovala ve Zlíně

V úvodu měl velkou šanci Hronek, jenže fantasticky ho vychytal Rakovan. Záhy se Hronek radoval, a to po tečované střele z hranice šestnáctky. Druhou branku zanedlouho přidal Chramosta. Nadílka pokračovala, když si míč do vlastní branky srazil Vraštil. Poté domácí snížili. Dramé se přesně trefil z hranice šestnáctky. Zlín měl další šanci, ale Dramého skvěle vychytal Valeš. tříbrankové vedení vrátil Klokanům po krásné akci Květ. Ve druhé půli neuspěl v šanci Janetzký, když přestřelil branku Klokanů. Gólman Valeš si poradil i s prudkou ránou Procházky. Na druhé straně technickou ránu Petráka vytěsnil Rakovan na roh. Snížit mohl Reiter, avšak Valeš skvělým reflexem příležitost zneškodnil. Stejně si vedl proti témuž hráči Zlína i v nastaveném čase.

FC FASTAV ZLÍN - BOHEMIANS PRAHA 1905 1:4 (1:4)
Letná • sobota 07.05.2022 • 16:00 • 3. kolo Skupiny o záchranu

Branky: 30. Dramé - 12. Hronek (Květ), 21. Chramosta, 28. vlastní Vraštil, 39. Květ (Chramosta)
Rozhodčí: Proske - Nádvorník, Kotík
ŽK: Vraštil - Kovařík, Vondra
Diváci: 2650

FC Fastav Zlín:
Rakovan - Cedidla, Vraštil, Simerský, Procházka - Hrubý, Conde - Dramé (73. Fillo), Janetzký (66. Jawo), Čanturišvili (46. Reiter) - Vukadinovič (46. Fantiš)
Trenér: Jan Jelínek

Bohemians Praha 1905:
Valeš - Köstl, Křapka, Vondra - Dostál, Petrák (66. Jindřišek), Květ (76. Krch), Kovařík (66. Fulnek) - Hronek (87. Koubek), Beran (87. Bartek) - Chramosta
Trenér: Jaroslav Veselý