V Jablonci už dnes večer

Zápas na Střelnici startuje v sedm hodin.

V Jablonci už dnes večer

Bohemku dnes čeká druhé venkovní utkání v řadě. V rámci FINÁLE FORTUNA:LIGY to bude zároveň poslední utkání na hřišti soupeře ve Skupině o záchranu. V severočeském Jablonci začíná dnešní zápas úderem 19. hodiny.

Vstupenky do sektoru hostů pořídíte dnes na místě za 150 Kč. Pokladna bude otevřena minimálně 60 minut před utkáním. Do Jablonce se dostanete pohodlně autobusem, který vyráží z Černého Mostu v 16:30. Cesta trvá něco málo přes hodinu. Nejlepší je vystoupit na zastávce U gymnázia. Ke stadionu pak chůzí dorazíte do 20 minut.

V Jablonci se Klokani naposledy představili ve 3. kole 8. srpna 2021. Po čtvrt hodině nás poslal do vedení Puškáč po krásném pasu od Kovaříka. Ve druhé půli ale domácí výsledek otočili na 1:2 z pohledu Bohemians. V nastaveném čase uloupil alespoň bod proměněnou penaltou Kovařík a utkání skončilo plichtou 2:2.

Odveta se hrála v Ďolíčku na Mikuláše. Do kabin si Severočeši nesli dvougólový náskok. Z kraje druhé půle se sice trefil Jindřišek, ale VAR našel v opakovaném záznamu Hronkovu hru rukou a branku odvolal. V rozmezí pěti minut pak Jablonec vyfasoval dvě červené karty pro Malínského a Pilaře, ovšem více než dvacet minut trvající dvojnásobná přesilovka vedle jen ke snížení Hronkem pět minut před koncem. Bohemka tak doma prohrála 1:2.

Dnešní zápas Bohemky na Střelnici vysílá televizní stanice O2 TV Sport v hlavním přenosu, chybět by neměl ani redaktor Onlajny.com a flash momenty zápasu najdete také v aplikaci a na webu Livesportu.

Zápas streamuje také Fortuna. Sázková kancelář, která je zároveň partnerem našeho klubu. Jak vidí dnešní zápas její bookmakeři? Na výhru domácích vypsali kurz 1,79, na vítězství Bohemians 5,00. Remízu pak Fortuna vidí v kurzu 3,52. Pro fanoušky Bohemky je také připraven od Fortuny speciální bonus. Najdete ho ZDE.

Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit Ladislav Szikszay. Na čarách mu budou asistovat Jakub Hrabovský a Michal Volf. Jako rezervní čtvrtý rozhodčí byl delegován Josef Krejsa. U monitoru dohlédne na regulérnost zápasu VAR Pavel Franěk. Asistovat mu bude AVAR Jaroslav Kubr.

Utkání můžete sledovat také na Facebooku a Twitteru pod hashtagem #JABBOH. V aplikaci FORTUNA:LIGA pak můžete od 70. do 85. minuty zápasu hlasovat pro nejlepšího hráče Klokanů.

Vzhůru na Jablonec. BOHEMKA DO TOHO!